چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ranginak

رنگینک

3.2 هزار بازدید
50 دقیقه
مواد لازم
خرما - یک کیلو

آرد گندم - 500 گرم

پودر قند - یک فنجان

کره - 250 گرم

دارچین و پودر پسته - به مقدار لازم

طرز تهیه رنگینک

طرز تهیه رنگینک :

هسته های خرما را درآورده و بجای آن مغز گردو قرار می دهیم و در دیس یک ردیف خرما می چینیم.  سپس آرد را در کره تفت می دهیم تا کاملاً طلایی شود و بعد از کمی که خنک شد آن را روی خرماها ریخته و کمی پودر قند روی آن می پاشیم و سطح رنگینک را با دارچین و پودر پسته تزیین می کنیم.

رنگینک را میتوان در سر سفره افطار استفاده نمود. نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید