چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

رنگینک

2252 بازدید 50 دقیقه

طرز تهیه رنگینک:

طرز تهیه رنگینک :

هسته های خرما را درآورده و بجای آن مغز گردو قرار می دهیم و در دیس یک ردیف خرما می چینیم.  سپس آرد را در کره تفت می دهیم تا کاملاً طلایی شود و بعد از کمی که خنک شد آن را روی خرماها ریخته و کمی پودر قند روی آن می پاشیم و سطح رنگینک را با دارچین و پودر پسته تزیین می کنیم.

رنگینک را میتوان در سر سفره افطار استفاده نمود. نوش جان.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
lentil puree

پوره عدس

طرز تهیه پوره عدس: عدس را که از...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

نظر داده شده در سوفله پنیر و سیب زمینی

پروین

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

ایدا

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

امین

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات