چی بخوریم؟

پیشنهاد + آموزش پخت

ranginak رنگینک (528 بازدید)

خرما - یک کیلو
آرد گندم - 500 گرم
پودر قند - یک فنجان
کره - 250 گرم
دارچین و پودر پسته - به مقدار لازم

50 دقیقه

روش پخت رنگینک

طرز تهیه رنگینک : هسته های خرما را درآورده و بجای آن مغز گردو قرار می دهیم و در دیس یک ردیف خرما می چینیم.  سپس آرد را در کره تفت می دهیم تا کاملاً طلایی شود و بعد از کمی که خنک شد آن را روی خرماها ریخته و کمی پودر قند روی آن می پاشیم و سطح رنگینک را با دارچین و پودر پسته تزیین می کنیم.
رنگینک را میتوان در سر سفره افطار استفاده نمود. نوش جان.

این نوشته نظری ندارد ؛ شما میتوانید اولین نفر باشید.