چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

رنگینک

2203 بازدید 50 دقیقه

طرز تهیه رنگینک:

طرز تهیه رنگینک :

هسته های خرما را درآورده و بجای آن مغز گردو قرار می دهیم و در دیس یک ردیف خرما می چینیم.  سپس آرد را در کره تفت می دهیم تا کاملاً طلایی شود و بعد از کمی که خنک شد آن را روی خرماها ریخته و کمی پودر قند روی آن می پاشیم و سطح رنگینک را با دارچین و پودر پسته تزیین می کنیم.

رنگینک را میتوان در سر سفره افطار استفاده نمود. نوش جان.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
ketchup sauce

سس کچاپ خانگی

گوجه فرنگی ها را بدون پوست نگینی خرد...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

حکیمه

نظر داده شده در کباب تابه ای مرغ

حکیمه

نظر داده شده در کباب تابه ای مرغ

پروین

نظر داده شده در کوکو کدو سبز

لیدی

نظر داده شده در خاگینه ساده

حامد

نظر داده شده در شله مشهدی

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات