چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

رنگینک

2173 بازدید 50 دقیقه

طرز تهیه رنگینک:

طرز تهیه رنگینک :

هسته های خرما را درآورده و بجای آن مغز گردو قرار می دهیم و در دیس یک ردیف خرما می چینیم.  سپس آرد را در کره تفت می دهیم تا کاملاً طلایی شود و بعد از کمی که خنک شد آن را روی خرماها ریخته و کمی پودر قند روی آن می پاشیم و سطح رنگینک را با دارچین و پودر پسته تزیین می کنیم.

رنگینک را میتوان در سر سفره افطار استفاده نمود. نوش جان.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
bamiyeh

بامیه

برای تهیه شربت بامیه ، شکر را در...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

ali

نظر داده شده در قهوه شناسی

پروین

نظر داده شده در کُبّه برنج (غذای عربی)

لنا

نظر داده شده در کُبّه برنج (غذای عربی)

مهرنوش

نظر داده شده در کُبّه برنج (غذای عربی)

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات