چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

رنگینک

2412 بازدید 50 دقیقه

طرز تهیه رنگینک:

طرز تهیه رنگینک :

هسته های خرما را درآورده و بجای آن مغز گردو قرار می دهیم و در دیس یک ردیف خرما می چینیم.  سپس آرد را در کره تفت می دهیم تا کاملاً طلایی شود و بعد از کمی که خنک شد آن را روی خرماها ریخته و کمی پودر قند روی آن می پاشیم و سطح رنگینک را با دارچین و پودر پسته تزیین می کنیم.

رنگینک را میتوان در سر سفره افطار استفاده نمود. نوش جان.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
fesenjan

خورش فسنجان با مایکروویو

مغز گردوی چرخ شده را در یک ظرف...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

منصور فرهنگ

سوگند

روح الله

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات