چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

رنگینک

1582 بازدید 50 دقیقه

طرز تهیه رنگینک:

طرز تهیه رنگینک :

هسته های خرما را درآورده و بجای آن مغز گردو قرار می دهیم و در دیس یک ردیف خرما می چینیم.  سپس آرد را در کره تفت می دهیم تا کاملاً طلایی شود و بعد از کمی که خنک شد آن را روی خرماها ریخته و کمی پودر قند روی آن می پاشیم و سطح رنگینک را با دارچین و پودر پسته تزیین می کنیم.

رنگینک را میتوان در سر سفره افطار استفاده نمود. نوش جان.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر
نظرات 0 نظر
هیچ نظری ارسال نشده است.
یک پیشنهاد
Ajowan

خواص زنیان

زنیان چیست ؟ زنیان یا Ajowan یک گیاه دارویی...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها

زهرا

نظر داده شده در کُبّه برنج (غذای عربی)

میثم

نظر داده شده در قهوه شناسی

پروین

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

پروین

نظر داده شده در سمبوسه

ایلگار حبیبی

نظر داده شده در کیک ۳ دقیقه ای فنجانی

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات