دویمانج
4017 بازدید 20 دقیقهنان لواش خشک (خرد شده)- 3 عدد
پنیر تبریز ( خرد شده) – 250 گرم
سبزی خوردن با تره (ریز خرد شده) – 200 گرم
گردو (نگینی خرد شده) – 100 گرم
کره (آب شده) – 50 گرم
طرز تهیه دویمانج:
نان ، پنیر ، گردو و سبزی را با دست مخلوط و در حین کار کمی آب اسپری میکنیم و در آخر کره را اضافه کرده و مخلوط می نماییم تا به شکل خمیر در بیاید . دویمانج را به شکل دایره یا مستطیل در آورده و سرو می نماییم.
دویمانج یکی از غذاهای سنتی آذری است که بعنوان یک عصرانه یا پیش غذا میتوان سرو نمود.
کوفته سیب زمینی و پنیر
نان شیرینی خانگی
کلوچه های پنیری (غذای ترکیه)