چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

doymanj

دویمانج

4.2 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم

نان لواش خشک (خرد شده)- 3 عدد
پنیر تبریز ( خرد شده) – 250 گرم
سبزی خوردن با تره (ریز خرد شده) – 200 گرم
گردو (نگینی خرد شده) – 100 گرم
کره (آب شده) – 50 گرم

طرز تهیه دویمانج

نان ، پنیر ، گردو و سبزی را با دست مخلوط و در حین کار کمی آب اسپری میکنیم و در آخر کره را اضافه کرده و مخلوط می نماییم تا به شکل خمیر در بیاید . دویمانج را به شکل دایره یا مستطیل در آورده و سرو می نماییم.

دویمانج یکی از غذاهای سنتی آذری است که بعنوان یک عصرانه یا پیش غذا میتوان سرو نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید