چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

دمپخت کازرونی

دمپخت کازرونی

12 هزار بازدید
4 ساعت
مواد لازم

برنج- نیم کیلو
گوشت با چربی – 300 گرم
شوید و گشنیز خرد شده- نیم کیلو
سیر تازه  – 2 عدد
ترخون خشک – 3 تا 4 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ – 1 عدد
عدس – یک لیوان
لوبیا قرمز – 1 لیوان
کلم قومری(خرد شده) – 1 عدد
نمک ، فلفل و گرده لیمو – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه دمپخت کازرونی

پیاز را نگینی ریز خرد و در روغن سرخ می کنیم گوشت قیمه ای شده را به همراه شوید ، گشنیز، کلم قومری و سیر تازه خرد شده را به روغن اضافه و کمی گوشت را تفت می دهیم عدس و لوبیا قرمز را به همراه نمک ، فلفل و گرده لیمو به گوشت اضافه و قابلمه را تا نصف آب می ریزم حرارت را ملایم کرده تا گوشت و حبوبات بپزد بعد از پختن گوشت و حبوبات ، برنج و ترخون خشک را اضافه می کنیم آب برنج که خشک شد حرارت را کم کرده و دمپخت کازرونی را به مدت یک ساعت دم می گذاریم.

نکته :

  • می توان به جای سیر تازه از چند حبه سیر خشک استفاده نمود و در زمان اضافه کردن ترخون خشک سیر را له کرده و به دمپخت اضافه کرد.
  • می توان بعد از پختن گوشت ، گوشت را ریش ریش کرد.
  • در زمان اضافه کردن برنج حتما به میزان آب دقت نمایید تا آب به اندازه پخت برنج باشد.
  • در دمپخت کازرونی هر چه چربی گوشت بیشتر باشد غذا لذیذتر است.

با تشکر از خانم رها جهت ارسال دستور و عکس دمپخت کازرونی

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • Maryam گفته:
    دمپخت کازرونی این نیست اصلا !!!!!
  • سپیده گفته:
    با تشکر از خانم هما من غذارو درست کردم ولی مواد انگار دو برابر برنج بود.به نظرم برای این مقدار برنج نصف مواد هم کافی باشه
دیدگاهتان را بنویسید