والک پلو
طرز تهیه والک پلو: والک را تمیز کرده...
برنج- نیم کیلو
گوشت با چربی – 300 گرم
شوید و گشنیز خرد شده- نیم کیلو
سیر تازه – 2 عدد
ترخون خشک – 3 تا 4 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ – 1 عدد
عدس – یک لیوان
لوبیا قرمز – 1 لیوان
کلم قومری(خرد شده) – 1 عدد
نمک ، فلفل و گرده لیمو – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
پیاز را نگینی ریز خرد و در روغن سرخ می کنیم گوشت قیمه ای شده را به همراه شوید ، گشنیز، کلم قومری و سیر تازه خرد شده را به روغن اضافه و کمی گوشت را تفت می دهیم عدس و لوبیا قرمز را به همراه نمک ، فلفل و گرده لیمو به گوشت اضافه و قابلمه را تا نصف آب می ریزم حرارت را ملایم کرده تا گوشت و حبوبات بپزد بعد از پختن گوشت و حبوبات ، برنج و ترخون خشک را اضافه می کنیم آب برنج که خشک شد حرارت را کم کرده و دمپخت کازرونی را به مدت یک ساعت دم می گذاریم.
نکته :
با تشکر از خانم رها جهت ارسال دستور و عکس دمپخت کازرونی