چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

دمپخت کازرونی

4775 بازدید 4 ساعت

طرز تهیه دمپخت کازرونی:

پیاز را نگینی ریز خرد و در روغن سرخ می کنیم گوشت قیمه ای شده را به همراه شوید ، گشنیز، کلم قومری و سیر تازه خرد شده را به روغن اضافه و کمی گوشت را تفت می دهیم عدس و لوبیا قرمز را به همراه نمک ، فلفل و گرده لیمو به گوشت اضافه و قابلمه را تا نصف آب می ریزم حرارت را ملایم کرده تا گوشت و حبوبات بپزد بعد از پختن گوشت و حبوبات ، برنج و ترخون خشک را اضافه می کنیم آب برنج که خشک شد حرارت را کم کرده و دمپخت کازرونی را به مدت یک ساعت دم می گذاریم.

نکته :
  • می توان به جای سیر تازه از چند حبه سیر خشک استفاده نمود و در زمان اضافه کردن ترخون خشک سیر را له کرده و به دمپخت اضافه کرد.
  • می توان بعد از پختن گوشت ، گوشت را ریش ریش کرد.
  • در زمان اضافه کردن برنج حتما به میزان آب دقت نمایید تا آب به اندازه پخت برنج باشد.
  • در دمپخت کازرونی هر چه چربی گوشت بیشتر باشد غذا لذیذتر است.

با تشکر از خانم رها جهت ارسال دستور و عکس دمپخت کازرونی

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

انواع خورش و پلو , غذا ها
نظرات 1 نظر

سپیده گفته :

با تشکر از خانم هما من غذارو درست کردم ولی مواد انگار دو برابر برنج بود.به نظرم برای این مقدار برنج نصف مواد هم کافی باشه
دی ۲۳, ۱۳۹۶ , پاسخ
یک پیشنهاد
Sausage sandwich

ساندویچ کالباس با نان تست

روی یک نان تست ، کالباس ، پنیر پیتزا می ریزیم و...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات