چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

stuffed tomatoes

دلمه سرد گوجه فرنگی

2.4 هزار بازدید
10 دقیقه + 1 ساعت
مواد لازم

گوجه فرنگی سفت- 4 عدد
سس خردل – 1/4 پیمانه
سس مایونز – 1/2 پیمانه
جعفری ریز خرد شده – 1 قاشق سوپخوری
کالباس خشک – 300 گرم
شوید ریز خرد شده – 1 قاشق سوپخوری
گشنیز ریز خرد شده – 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه دلمه سرد گوجه فرنگی

کالباس ها را نگینی خرد کرده و شوید ، جعفری و گشنیز ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم سس خردل و مایونز را به مخلوط می افزاییم تا مایه داخل دلمه گوجه فرنگی آماده شود . سپس مایه داخل دلمه را در یخچال به مدت یک ساعت می گذاریم. سر گوجه فرنگی را به دلخواه برش زده و داخل گوجه فرنگی را با قاشق خالی کرده و داخل  آن را با مایه دلمه خنک شده پر می کنیم. دلمه سرد گوجه فرنگی آماده سرو می باشد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید