چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Stuffed artichokes

دلمه آرتیشو

1.3 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

آرتیشو یا کنگرفرنگی – 10 عدد
ژامبون – 200 گرم
قارچ – نیم کیلو
خامه – 100 گرم
سس بشامل – 1 پیمانه
آب گوشت – 1 پیمانه
کره – 200 گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه دلمه آرتیشو

در یک قابلمه مقداری آب ، یک قاشق نمک و آرتیشوها را می ریزیم و روی حرارت میگذاریم وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کرده تا آرتیشوها بپزد (وقتی برگ های آن به راحتی کنده شود آرتیشو پخته است) سپس در صافی ریخته تا آب آرتیشوها از آن جدا شود. برگ های روی آرتیشو ها را جدا میکنیم و قلب آرتیشو (که ته آرتیشو است) را جدا کرده و ریز خرد می نماییم.

قارچ را ریز خرد کرده و بهمراه 100 گرم کره روی حرارت میگذاریم تا آب آن تبخیر شود سپس با ژامبون خرد شده ، خامه ، سس بشامل ، آرتیشوهای خرد شده ، نمک و فلفل مخلوط میکنیم .

وسط برگ های آرتیشو را برمیداریم و تیغ های ریز آن را جدا میکنیم و داخل آن را با مایع دلمه آماده شده پر می نماییم.

 artichokes

آب گوشت ، کره و کمی نمک را روی حرارت گذاشته تا کره آب شود سپس دلمه آرتیشو را داخل آب گوشت چیده و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب گوشت تبخیر شود و دلمه آرتیشو آماده سرو شود.

آرتیشو همان کنگر فرنگی است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید