چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

deser-hendvane

دسر هندوانه

3.8 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم
آب هندوانه - 3 لیوان

خامه پاستوریزه - 1 لیوان

بستنی ساده ی وانیلی - 1 لیوان

پودر ژلاتین - 4 قاشق غذا خوری

شکر - 1 لیوان پر

طرز تهیه دسر هندوانه

طرز تهیه دسر هندوانه :
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید … بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید تا به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کم کم گرم شده و کاملا حل شود .
ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود .
در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود . سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید . قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن مقداری دیگر شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگیرد.

نکته : رنگ غذایی در صورتی که بخواهید رنگ دسر پر رنگتر باشد اضافه کنید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید