چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

دسر هندوانه

3581 بازدید 20 دقیقه

طرز تهیه دسر هندوانه:

طرز تهیه دسر هندوانه : پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید … بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید تا به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) کم کم گرم شده و کاملا حل شود . ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود . در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود . سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید . قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن مقداری دیگر شکر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.سپس دسر آماده شده را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید حداقل ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خود را بگیرد.

نکته : رنگ غذایی در صورتی که بخواهید رنگ دسر پر رنگتر باشد اضافه کنید.

برچسب ها :

, , ,

دسته بندی ها :

دسر
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
کرم طالبی

کرم طالبی

پوست طالبی را گرفته و به قطعات کوچک...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات