چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cucumber

خیار ترشی

2.4 هزار بازدید
1روز + حدود 1 ماه
مواد لازم

خیار ریز – دو کیلو
سرکه – 3 لیتر
نمک و فلفل – به مقدار کافی
آهک – حدود 2 کیلو

طرز تهیه خیار ترشی

یکی دو کیلو آهک را با مقدار آب مخلوط کرده و صبر میکنیم تا آهک رسوب کند و بعد آب زلال آنرا از صافی رد کرده و روی خیارها می ریزیم بطوریکه کاملاً روی خیارها را بگیرد، بعد از 24 ساعت خیارها را از آب آهک در می آوریم و چندین بار با آب می شوئیم و میگذاریم چند ساعت در آب سرد بماند و بعد آبکش کرده و خیارها را خشک می نماییم و در شیشه می ریزیم ؛ سرکه را چند جوش می دهیم و کمی نمک و فلفل روی خیارها می پاشیم و سرکه را روی آن می ریزیم و بعد از سرد شدن در شیشه را خوب می بندیم.

استفاده از آب آهک برای تردتر شدن خیار ترشی استفاده میشود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید