چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خیارشور

خیارشور

669 بازدید
10 روز
مواد لازم

خیار قلمی ریز – 1 کیلو
گشنیز تازه – 100 گرم
سیر – 1 بوته
سرکه – حدود 1 لیوان
فلفل سبز – به میزان لازم
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه خیارشور

برای هر لیتر آب به میزان ۵ تا ۱۰ قاشق غذاخوری نمک اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم تا بجوش آید محلول آب نمک را از روی حرارت برداشته تا خنک شود. خیارهای قلمی ریز را انتخاب می کنیم بعد از شستن کاملاً خشک می نماییم درون ظرف قرار میدهیم مابین آن سبزی گشنیز تازه ، حبه های سیر و فلفل قرار داده و آب نمک سرد شده را روی آن می ریزیم تا پر شود در ظرف را می بندیم و داخل یک سینی ظرف خیارشور را قرار می دهیم بعد از سه روز در ظرف را باز کرده و به اندازه ۵ سانتیمتر از سر شیشه آب نمک را خالی می کنیم و به جای آن سرکه می ریزیم و دوباره در ظرف را می بندیم و به مدت یک هفته تا ۱۰ روز در دمای آشپزخانه قرار داده تا خیارشورها آماده سرو شود.

نکته:

  • میزان متغیر نمک بدلیل ذائقه متفاوت افراد است.

 

با تشکر از خانم مریدی جهت ارسال دستور تهیه خیارشور

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید