چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

curry

خورش کاری

4 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

مرغ – 1 عدد
بادام هندی بونداده (یا بادام زمینی)- 150 گرم
روغن – 100 گرم
کاری – 2 تا 3 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده (بدلخواه) – 1/4 قاشق چایخوری
آبلیمو – 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ شده – 2 تا 3 قاشق سوپخوری
هل ، زنجبیل و جوزهندی – مجموعاً 1 قاشق مرباخوری
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه خورش کاری

مرغ را با پیازداغ ، نمک و دو لیوان آب روی حرارت میگذاریم کمی که مرغ پخت بادام چرخ شده را داخل مرغ ریخته و حرارت را کم کرده تا آهسته خورش بجوشد و جا بیفتد زعفران و آبلیمو را به خورش اضافه کرده و وقتی مرغ کاملاً پخت و خورش جا افتاد مرغ را از داخل خورش بیرون آورده و در ظرف سرو می گذاریم و از روغن خورش روی مرغ  می ریزیم . پودر کاری ، هل ، زنجبیل و جوزهندی را به خورش اضافه کرده یکی دو جوش که زد آب خورش را روی مرغ  می ریزیم.

میتوان در زمان اضافه نمود ادویه کاری کشمش سبز نیز به خورش اضافه نمود.

میتوان در خورش کاری سیب درختی خرد شده و مغز کرفس خرد شده را در روغن سرخ نمود و بعد از اینکه مرغ کمی پخت سیب و کرفس را بهمراه بادام چرخ شده به خورش اضافه نمود .

نکته: بهتر است پودر کاری ، زنجبیل ، هل ، جوزهندی و کشمش را در کمی روغن سرخ نمود و داخل خورش ریخت.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید