خورش بادمجان
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می...
مرغ – 1 کیلو
پیاز (عسلی) – 4 عدد
گوجه فرنگی – 2 عدد
جعفری( ساطوری شده) – 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل و هل آسیاب شده – 1 قاشق چایخوری
ماست پرچرب- 2 لیوان
سیر – 2 حبه
زردچوبه – 1 قاشق غذاخوری
زعفران و نمک – به میزان لازم
مرغ ها را به قطعات کوچک خرد می کنیم و با زعفران ، پودر زنجبیل و هل آسیاب شده مخلوط میکنیم سپس با پیاز تفت می دهیم. گوجه فرنگی ، جعفری ، زردچوبه ، نمک ، ماست و سیر را داخل مخلوط کن می ریزیم و پوره میکنیم سپس به مرغ اضافه کرده و مقداری آبجوش روی آن می ریزیم حرارت را کم کرده و حدود یک ساعت زمان می دهیم تا خورش مرغ با ماست غلیظ شده و جا بیفتد.
خورش مرغ با ماست همدان را با برنج سرو می نماییم.
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.