چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

gheimeh-with-mashroom

خورش قیمه با قارچ

5.7 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

قارچ – نیم کیلو
لپه – 150 گرم
پیاز – 2 عدد
لیمو عمانی – 4 تا 5 عدد
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق سوپخوری
نمک ، فلفل و ادویه – به میزان لازم
سیب زمینی – 3 عدد
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه با قارچ

لپه را که از قبل خیس کرده ایم در آبکش می ریزیم. پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ می نماییم سپس لپه را به پیاز سرخ شده اضافه و کمی سرخ میکنیم . لپه ها که کمی تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت می دهیم سپس 2 لیوان آب ، لیمو عمانی ، نمک ، فلفل و ادویه را اضافه و زمان می دهیم تا لپه بپزد در اواخر پخت قارچ ها را اضافه میکنیم 15 دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم. برای طعم بهتر خورش قیمه با قارچ میتوان یک تکه دنبه از ابتدا در خورش انداخت.

سیب زمینی را خلال خرد کرده و در روغن سرخ می نماییم. بعد از اینکه خورش قیمه با قارچ آماده شد در ظرف سرو کشیده و سیب زمینی سرخ شده را روی خورش می ریزیم.

نکاتی برای خوشمزه شدن خورش قیمه

با تشکر از خانم قره داغی جهت ارسال دستور طبخ خورش قیمه با قارچ

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • niloofar گفته:
    خوشمزه خوب بودعالی
دیدگاهتان را بنویسید