چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

قورمه سبزی

خورش قورمه سبزی

4.8 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

سبزی ( تره ، جعفری ، شنبلیله ) – 1 کیلو
گوشت مغز ران – نیم کیلو
لوبیای قرمز – 100 گرم
لیمو عمانی – 4 عدد
روغن – به میزان لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم

طرز تهیه خورش قورمه سبزی

در این پست از چی بخوریم ؟  با خورش خوشمزه ی قورمه سبزی در خدمت شما عزیزان هستیم و امیدواریم که با درست کردن آن به یاد گذشته ها بیافتید.

 

طرز تهیه خورش قرمه سبزی :

گوشت را به صورت قیمه ای (تکه تکه) خرد کرده و با پیاز سرخ می کنیم و با لوبیاقرمز و لیموعمانی به همراه آب می گذاریم تا نیم پز شود . بعد سبزی (تره ، جعفری و شنبلیله) خرد شده که در روغن سرخ کرده ایم را داخل گوشت می ریزیم. مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه  به آن اضافه کرده و می گذاریم خورش قرمه سبزی آهسته آهسته بجوشد و جا بیفتد.

نکته : در صورتی که ترشی خورش قرمه سبزی کم بود میتوان به آن آب لیمو اضافه کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • کاربر گفته:
    باتشکر زحمات شما
  • viyoona گفته:
    سلام. می شه به جای لوبیا قرمز از لوبیا کپسولی قرمز استفاده کرد. خیلی خوشمزه در میاد خورش. و همین طور رنگش خیلی بیشتر به خورش میخوره.
دیدگاهتان را بنویسید