چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خورش قارچ با قلقلی (کوفته ریزه)

خورش قارچ با قلقلی (کوفته ریزه)

4.5 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

گوشت چرخ کرده – 400 گرم
پیاز متوسط – 2 عدد
قارچ – 300 گرم
آرد – نصف قاشق غذاخوری
لیمو عمانی – 2 عدد
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو- 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
زردچوبه و پاپریکا – به میزان لازم

طرز تهیه خورش قارچ با قلقلی (کوفته ریزه)

یکی از پیازها را رنده کرده و حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم تا آب پیاز جدا شده و دور می ریزیم ، گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به پیاز رنده شده اضافه کرده و خوب ورز می دهیم و با مایه گوشت ، کوفته ریزه درست می کنیم و در روغن سرح می نماییم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم بعد از اینکه پیاز سبک شد رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت می دهیم سپس قلقلی های سرخ شده را در ظرف ریخته و حدود ۳ لیوان آب اضافه می نماییم نمک ، فلفل ، پاپریکا و لیمو عمانی را اضافه و حرارت را ملایم می کنیم تا به آرامی بجوشد. قارچ ها را ورقه ورقه خرد می نماییم ( در زمان خرد کردن قارچ ها آبلیمو را اضافه و قارچ ها را با آبلیمو آغشته می کنیم)  با حرارت زیاد قارچ ها را سرخ می کنیم وقتی قارچ ها کمی طلایی رنگ شد آرد را اضافه و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس قارچ ها را به قلقلی ها اضافه و بعد از نیم ساعت خورش قارچ با قلقلی (کوفته ریزه) آماده سرو است. نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • darya گفته:
    چرا آرد میزنیم ؟ منظور هدف از آرد زدن چیه ؟ ممنون
دیدگاهتان را بنویسید