چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

طرز تهیه خورش قارچ با قلقلی (کوفته ریزه):

یکی از پیازها را رنده کرده و حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم تا آب پیاز جدا شده و دور می ریزیم ، گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به پیاز رنده شده اضافه کرده و خوب ورز می دهیم و با مایه گوشت ، کوفته ریزه درست می کنیم و در روغن سرح می نماییم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم بعد از اینکه پیاز سبک شد رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت می دهیم سپس قلقلی های سرخ شده را در ظرف ریخته و حدود ۳ لیوان آب اضافه می نماییم نمک ، فلفل ، پاپریکا و لیمو عمانی را اضافه و حرارت را ملایم می کنیم تا به آرامی بجوشد. قارچ ها را ورقه ورقه خرد می نماییم ( در زمان خرد کردن قارچ ها آبلیمو را اضافه و قارچ ها را با آبلیمو آغشته می کنیم)  با حرارت زیاد قارچ ها را سرخ می کنیم وقتی قارچ ها کمی طلایی رنگ شد آرد را اضافه و تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس قارچ ها را به قلقلی ها اضافه و بعد از نیم ساعت خورش قارچ با قلقلی (کوفته ریزه) آماده سرو است. نوش جان.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

انواع خورش و پلو , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد

بیسکویت رژیمی

کره ، خاکه قند و وانیل را با...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات