چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خورش

خورش دانه انار

7.7 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

انار دانه شده – 3 عدد
سینه مرغ – 1 عدد
پیاز بزرگ – 3 عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش دانه انار

پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه زردچوبه در روغن تفت می دهیم و کنار میگذاریم. تکه های مرغ را در روغن سرخ می نماییم و سپس از ظرف خارج می کنیم . دانه های انار را داخل ظرف ریخته و تفت میدهیم (در صورتی که میخواهیم غذا رنگ قرمز روشن داشته باشد میتوان بهمراه دانه انار 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی اضافه نمود) بعد پیازداغ ، تکه های مرغ ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و حرارت را کم میکنیم تا خورش دانه انار جا بیفتد.

نکته:

  • احتیاج به اضافه کردن آب ندارد و دانه های انار آب می اندازد.
  • در صورت ترش بودن ، می توان 1 قاشق غذاخوری به خورش شکر اضافه کرد.
  • هر چه میزان پیازداغ این غذا بیشتر باشد خوشمزه تر می شود.

 

با تشکر از شیده خانم برای ارسال عکس و دستور خورش دانه انار

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.