چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خورش خلال کرمانشاهی

752 بازدید 3 ساعت

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی:

پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم گوشت قیمه ای خرد شده را به پیاز اضافه کرده و با هم تفت می دهیم سپس زعفران دم کرده ، زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه می نماییم و مجدداً تفت می دهیم در این مرحله خلال بادام را که از قبل خیس کرده ایم به خورش اضافه و کمی که تفت خورد به خورش آب اضافه می کنیم و حرارت را ملایم تا گوشت به آرامی بپزد. در یک تابه رب گوجه فرنگی و زرشک را در روغن تفت داده و در زمانی که گوشت پخت به همراه لیمو عمانی به خورش خلال کرمانشاهی اضافه و فرصت می دهیم تا خورش به آرامی جا افتاده و به روغن بیوفتد.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

انواع خورش و پلو , غذا ها
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
خورش کدو حلوایی

خورش کدو حلوایی

کدو حلوایی را پوست کنده و به قطعات...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات