چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خورش خلال کرمانشاهی

خورش خلال کرمانشاهی

5.4 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گوشت گوسفندی – 700 گرم
خلال بادام – 100 گرم
زرشک سیاه – یک سوم پیمانه
پیاز – 1 عدد
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
لیموعمانی – به میزان لازم
زعفران دم کرده – به میزان لازم
زردچوبه ، نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم گوشت قیمه ای خرد شده را به پیاز اضافه کرده و با هم تفت می دهیم سپس زعفران دم کرده ، زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه می نماییم و مجدداً تفت می دهیم در این مرحله خلال بادام را که از قبل خیس کرده ایم به خورش اضافه و کمی که تفت خورد به خورش آب اضافه می کنیم و حرارت را ملایم تا گوشت به آرامی بپزد. در یک تابه رب گوجه فرنگی و زرشک را در روغن تفت داده و در زمانی که گوشت پخت به همراه لیمو عمانی به خورش خلال کرمانشاهی اضافه و فرصت می دهیم تا خورش به آرامی جا افتاده و به روغن بیوفتد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید