چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خورش آلومسما

خورش آلومسما

8.2 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

مرغ – 4 تکه
آلو قیسی – 10 تا 12 عدد
آلو سیاه – 10 تا 12 عدد
پیاز – دو عدد
شکر – 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه – مقداری

طرز تهیه خورش آلومسما

تکه های مرغ را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت می گذاریم تا نیم پز شود. در این فاصله زمانی آلوها را سرخ می نماییم و وقتی مرغ نیم پز شد به مرغ اضافه می کنیم . پیاز را نگینی خرد و در روغن سرخ کرده ، وقتی مرغ و آلوها پخته شدند پیاز سرخ شده و شکر را به خورش اضافه می نماییم ، بعد از ۳ تا ۵ دقیقه خورش آلومسما آماده سرو می باشد.

نکته:

  • این خورش در زمان سرو آب کمی دارد.
  • اگر در زمان پخت ، مرغ ها زودتر از آلوها پخته شد بهتر است مرغ ها را از خورش خارج کرده و بعد از پخته شدن آلوها تکه های مرغ را به خورش اضافه نمایید تا مرغ ها در حین پخت له نشوند.
  • بعد از اضافه کردن پیاز سرخ شده (پیازداغ) خورش زیاد روی حرارت نماند.
  • میزان شکر این دستور بستگی به ذائقه خانواده قابل تغییر است.
  • خورش آلومسما با وجود شکر و آلو سیاه طعمی ملس دارد.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید