چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خواص گل کلم

1826 بازدید ندارد

طرز تهیه خواص گل کلم:

گل کلم حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان ها است که میتواند از ابتلا به انواع سرطان ها و بیماری های قلبی و سکته مغزی پیشگیری کند. آنتی اکسیدان ها ، همچنین در تخریب رادیکال های آزاد که موجب پیری زودرس می شوند. دارای اهمیت اساسی است

محققان کانادایی در بررسی های خود دریافتند مصرف نصف پیمانه گل کلم در روز ، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را تا 52 درصد کاهش می دهد. ترکیب گل کلم و زردچوبه که بسیار خوشمزه و خوش طعم است برای سلامتی مردان موثر است.

گل کلم دارای فیبر بسیاری است که باعث هضم بهتر غذا می شود. ترکیبی در گل کلم بنام گلوکورافین وجود دارد که می تواند از شکم و روده ها در برابر ابتلا به برخی بیماری ها از جمله سرطان و زخم معده پیشگیری کند.

در گل کلم بدلیل وجود اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین K به پیشگیری از ایجاد التهاب مزمن که منجر به برخی بیماریها مثل آرتروز ، سرطان ، دردهای مزمن و بیماری های خاص روده میشود. کمک موثری می کند.

گل کلم سرشار از ویتامین های گروه B مثل نیاسین ، ریبوفلاوین ، اسید پانتوتنیک ، تیامین و فولات است.

100 گرم گل کلم خام با داشتن 34 کالری مناسب برای افرادی است که انگیزه کاهش وزن دارند و میتوانند بعنوان یک میان وعده از گل کلم استفاده کنند.

تازه ترین مطالعات نشان می دهد که گل کلم ، سیب زمینی ، پرتقال ، سیب و تربچه حاوی موادی است که تاثیر مشابه داروهای درمان آلزایمر است. بیشترین میزان این ماده در گل کلم است.

برای مصرف گل کلم بهتر است ابتدا گل کلم را تکه تکه نموده و حدوداً بعد از ده دقیقه مصرف شود

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

خواص مواد
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
roulette halva

رولت حلوا

تهیه رولت حلوا: زرده و سفیده تخم مرغ...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات