چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خواص زنیان

29270 بازدید

طرز تهیه خواص زنیان:

زنیان چیست ؟ زنیان یا Ajowan یک گیاه دارویی مفید اما ناشناخته است که خواص دارویی بسیاری دارد که از مهم ترین آن ها میتوان به خاصیت میکروب کشی آن اشاره کرد. خواص زنیان چیست ؟
  • سرشار از فیبر ، مواد معدنی ، ویتامین و آنتی اکسیدان است.
  • میتوان از روغن آن برای رفع درد پا و زانو استفاده کرد.
  • تنفس دود ناشی از سوختن زنیان میتواند برای درمان موقت دندان درد مفید باشد.
  • وقتی با آب ولرم جویده شود در رفع سرفه کمک میکند.
  • روغن آن دارای خاصیت ضد باکتریایی، ضد قارچی و بی حس کننده است.
  • مصرف یک قاشق مربا خوری زنیان همراه با یک لیوان آب گرم در برطرف کردن نفخ، سوء هاضمه و عفونت نقش موثری دارد.
  • بوی آن (وقتی در پارچه پیچیده شده باشد)  در درمان سرماخوردگی و میگرن نقش دارد.
  • مصرف آن با آب جوش محرک قلب میباشد.

برچسب ها :

, , ,

دسته بندی ها :

خواص مواد
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Fish-fried-with-tomato

ماهی سرخ کرده با آب گوجه فرنگی

ماهی را در روغن تفت می دهیم و...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات