چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خمیر جادویی

خمیر جادویی

801 بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

آرد- حدود 3 لیوان
خمیر مایه – 3 قاشق چایخوری
تخم مرغ -1 عدد
شیر – 1 لیوان
روغن – 6 قاشق غذاخوری
نمک – 1 قاشق چایخوری
شکر – 4 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر جادویی

خمیرمایه و یک قاشق شکر را به شیر ولرم (گرمی شیر به قدری باشد که دست نسوزد) اضافه کرده و هم می زنیم و به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار گذاشته تا خمیر مایه عمل کرده و کف کند. تخم مرغ ، روغن ، نمک و 3 قاشق شکر را با هم مخلوط و به قدری هم می زنیم تا یکدست شود. خمیرمایه عمل آمده شده را با 2 یا 3 قاشق آرد مخلوط کرده و به مواد تخم مرغ اضافه می نماییم هم زده تا با هم ترکیب شود سپس مابقی آرد را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود روی سطح صافی آردپاشی کرده و خمیر جادویی را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل یک کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار میدهیم و روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم و در جای گرمی به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت داده تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از استراحت پف خمیر را با کمی ورز دادن می گیریم و خمیر جادویی آماده استفاده است.

نکته :

  • خمیر جادویی یک خمیر بسیار نرم و لطیف است و می توان برای تهیه پیراشکی ، نان شکم پر و پیتزا از آن استفاده نمود.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید