چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خمیر جادویی

223 بازدید 90 دقیقه

طرز تهیه خمیر جادویی:

خمیرمایه و یک قاشق شکر را به شیر ولرم (گرمی شیر به قدری باشد که دست نسوزد) اضافه کرده و هم می زنیم و به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار گذاشته تا خمیر مایه عمل کرده و کف کند. تخم مرغ ، روغن ، نمک و 3 قاشق شکر را با هم مخلوط و به قدری هم می زنیم تا یکدست شود. خمیرمایه عمل آمده شده را با 2 یا 3 قاشق آرد مخلوط کرده و به مواد تخم مرغ اضافه می نماییم هم زده تا با هم ترکیب شود سپس مابقی آرد را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود روی سطح صافی آردپاشی کرده و خمیر جادویی را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل یک کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار میدهیم و روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم و در جای گرمی به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت داده تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از استراحت پف خمیر را با کمی ورز دادن می گیریم و خمیر جادویی آماده استفاده است.

نکته :
  • خمیر جادویی یک خمیر بسیار نرم و لطیف است و می توان برای تهیه پیراشکی ، نان شکم پر و پیتزا از آن استفاده نمود.
 

برچسب ها :

, , ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
breakfast cake

کیک صبحانه

تخم مرغ ، شکر و وانیل را با...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات