چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خمیر جادویی

672 بازدید 90 دقیقه

طرز تهیه خمیر جادویی:

خمیرمایه و یک قاشق شکر را به شیر ولرم (گرمی شیر به قدری باشد که دست نسوزد) اضافه کرده و هم می زنیم و به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار گذاشته تا خمیر مایه عمل کرده و کف کند. تخم مرغ ، روغن ، نمک و 3 قاشق شکر را با هم مخلوط و به قدری هم می زنیم تا یکدست شود. خمیرمایه عمل آمده شده را با 2 یا 3 قاشق آرد مخلوط کرده و به مواد تخم مرغ اضافه می نماییم هم زده تا با هم ترکیب شود سپس مابقی آرد را اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود روی سطح صافی آردپاشی کرده و خمیر جادویی را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

داخل یک کاسه را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار میدهیم و روی خمیر را با پارچه تمیزی می پوشانیم و در جای گرمی به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت داده تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از استراحت پف خمیر را با کمی ورز دادن می گیریم و خمیر جادویی آماده استفاده است.

نکته :
  • خمیر جادویی یک خمیر بسیار نرم و لطیف است و می توان برای تهیه پیراشکی ، نان شکم پر و پیتزا از آن استفاده نمود.
 

برچسب ها :

, , ,

دسته بندی ها :

پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد

شیرینی مادلین

شیرینی مادلین (Madeleine or French Butter Cakes) یکی...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات