چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خاگینه ساده

158 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 6 عدد
آرد سوخاری یا آرد سفید- 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع – به میزان لازم
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه خاگینه ساده

 طرز تهیه خاگینه ساده:

تخم مرغ ها با چنگال زده و سپس پودر سوخاری (آرد سفید) ، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم. روغن را داغ کرده و مواد خاگینه را در روغن می ریزیم و با پشت قاشق خاگینه را صاف می کنیم . دو طرف خاگینه را سرخ می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • کبی گفته:
    ادم از خواب که بیدار میشه میمونه چی درست کنه هییییییی خدااااااا
  • رضا گفته:
    آشپزی تمرین میخاد.شاید دفعات اول خوب در نیاد ولی با ممارست قلق کار دستتون میاد
  • شهین گفته:
    بنظرم اصلا خاگینه با شیره خوب نمیشه عین لاستیک‌میشه سفت ادم‌فکش درد میگیره بنظرم‌اصلا خوب نبود
  • منیژه گفته:
    خاگینه فقط یک پیش غذای ایرانی نیست بلکه در افغانستان، تاجیکستان و ترکیه هم با همین عنوان و البته یک کم با طعم ها و مدل های متفاوت درست میشه.پس فقط منحصر به ایران نکنید.
  • گلاره گفته:
    عزیزان این دستور اشتباهه و اصلا مزه خوبی نداره دستور خاگینه اصلی به این صورته که برای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری ارد میزنیم یعنی سه عددد تخم +سه قاشق ارو و خوب هم میزنیم بعد ماهیتابه رو چرب میکنیم و با شعله خیلی کم مواد رو داخل ظرف میریزیم و دو طرفش رو سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن روی همون شعله مقداری شیره انگور و یا اگه دوست داشتیم شربت زعفرون مریزیم و میزاریم چند جوش بزنه کمی شربتش غلیظ بشه و بعد با پورد دارچین و گردو تزیین میکنیم و نوش جونتون ...ضمنا شربت نباید زیاد بزنید که خمیر بشه
  • فاطیما گفته:
    سلام دوستان پیشنهاد میکنم علاوه بر مواد ذکرشده در سایت... از سبزی خشک کوکو که از فروشگاه خریداری میشه استفاده کنید. همچنین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم خیلی مزه شو عالی میکنه. انشالله خوشتون بیاد نوش جان
  • زهرا گفته:
    مامانم از بچگی برامون همینو درست میکرد.مزش هنوز زیر دندونمه.خیلی خوشمزه س مرسی دوست عزیز
  • جرمیلا گفته:
    من فکرمیکنم ایشون یادشون رفته که دراخر شیره هم بان اضافه میکنند.چون من اینو درست میکنم باشیره خیلی مفیدوخوشمزس
  • پرنیان گفته:
    البته زیادم خوشمزه نیستا یه بار درست کردم یادم رفت روغن بریزم تو تابه ته گرفته بود داخلشم خام بود!!!! کاش از نزدیک می دیدینش !
  • منا گفته:
    عااااااااااالی بود .
  • ینفر گفته:
    واقعابراتون متاسفم این چه خاگینه این.دوستان این خاگینه ای که ایشون گفتن کاملا غلط .
    • لیدی گفته:
      چرا فکر میکنی کاملاً غلطه؟؟؟؟؟؟؟ هرکس به یه شیوه ای این غذارو درست میکنه و تهیه غذا هر چی باشه کاملاً سلیقه ایه من با این روش خاگینه درست کردم و به نظرم خوشمزه تر از یکسری خاگینه ایه که مواد دیگه ای قاطی میکنن
  • غضنفر گفته:
    خاگينه راكه شيرين نميكنن
    • فائزه گفته:
      چرا شیرین میکنند و هر کسی بسته به ذائقه خودش یکی شیرین میخوره یکی نمک میزنه.از نظر من شیرین خوشمزه تره.و یه چیز دیگه اینکه من به خاگینه شیر هم اضافه میکنم خیلی خوب میشه
  • مهدیه گفته:
    خاگینه یه دسره و برا تبریز هستش و این طرزتهیه کاملا اشتباهه. مثل اینه ک قورمه سبزیو با لپه درست کنی
    • سارا گفته:
      عزیزم اینم ی مدلشه ما چند مدل خاکینه داریم این مدل و خودمون قبلا درست میکردیم
  • من گفته:
    اصلا این دستور درست نیست خاگینه نوعی دسر شیرین هست .اصلا فلفل نداره.نمک نداره هرکی از راه میرسه واسه خودش یک لینک باز میکنه و میشه استاد اشپزی
  • ملکه گفته:
    سلام.من با تخم مرغ و ارد سفید ودارچین و زرد چوبه وسبزی خشک و نمک و فلفل درست کردم خیلی خوشمزه شد درست کنید عالی میشه شک نداشته باشید
  • نازی گفته:
    بهتر با شیر و شکر درست بشه و با عسل خورده بشه
  • ليلا گفته:
    خاگينه رو با4عدد تخم مرغ و4قاشق غذاخوري ارد گندم درست ميکنن بعد در روغن سرخ ميکنن وشيره رو درست ميکنن و ارام ارام به خاگينه اضافه ميکنن
  • علی گفته:
    من درست کردم ممنون...فقط شیش تا تخم مرغ یکم زیاده نمی دونم چجوری همش رو بخورم لطفا ذکر کنید برای چند نفره تا مشکل من برای کسی پیش نیاد
  • [email protected]@m گفته:
    خووووووووووووووووووووووب بود متشکر .
  • zahra گفته:
    داخل تخم مرغ هاى زده شده پىازچه تازه برىزىد فوق العاده مىشه اول تخم مرغ هارو با چنگال حساببى ب هم بزنىد بعدش ىه مقدار پىازچه خورد شده و سپس نمک و زرد چوبه براى اىنکه پفش زىاد شه مىتونىد داخلش ىه مقدار خىلى کم نان خشک خرد شده برىزىو سرخش کنىد در تابه رو هم حتما بزارىد
  • ali bakhshi گفته:
    خاگینه غذایی کامل ایرانی وبا توجه به اینکه با ذاعقه های مختلف درست میشود میتواند جای بسیاری از فست فود های وارداتی که بیشتر ناسالم هست بگیرد خاگینه غذاییست که میتوان در سه نوبت غذای روز حتا بیشتر در صبحانه طبخ و نوش جان کرد بله خاگینه هم شیرین هم بانمک و هم تند میتوان پخت و نوش جان کرد
  • الهه گفته:
    سلام من اصلا نمک وفلفل نمیریزم یه کم شیر توش میریزم تا ترد بشه بعد وقتی دو طرفش سرخ شد یه استکان شیره انگور میریزم توش بعد از یک دقیقه از رو حرارت برش میدارم عالی میشه ما که عاشقشیم
  • سوما گفته:
    من باشکردرست کردم خیلی خوشمزست.مرسی:-)
  • sara گفته:
    الان درست کردم.واقعا که بدمزه بود اه اه اه بوی تخم مرغه حال ادمو بهم میزنه دیگه مزش بماند.
  • من گفته:
    همش مامانم مامانم خودت پاشو درست کن دیگه غذای به این سادگی بچه مامانی !!!
  • آویسآ گفته:
    اگه با شهد بخورید و بجای نمک و فلفل شکر بریزید خوشمزه تر میشه.ما همیشه اینجوری خاگینه درست میکنیم
  • eli گفته:
    mmmmmmmmeeeeeeeeeee tttttttttooooooooooo
  • یاسین گفته:
    من هم امروز به کمک مادرم درس میکنم و میخورم
  • رونیکا گفته:
    من درست کردم خیلی خوش مزه بود مرررسی
  • پریا گفته:
    خیلی بد مزه میشه من درست کردم.لطفا غذا یه بهتری تویه وبسایتون بگذارید
  • مهدی گفته:
    انشا الله خوب باشه
  • aroosha گفته:
    به نظر خوب میاد به مامانم گفتم امروز برام درست کنه:)
    • مدیر گفته:
      ممنون آروشا خانوم امیدوارم خوش مزه بشه !
دیدگاهتان را بنویسید