چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cearm

خامه فرم گرفته

10 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم
خامه - 250 گرم
وانیل یا رنده پوست لیموترش - به مقدار لازم
خاکه قند - 3 تا 4 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ - 2 عدد

طرز تهیه خامه فرم گرفته

طرز تهیه خامه فرم گرفته برای کیک و شیرینی ها:

خامه را با خاکه قند و کمی وانیل یا رنده پوست لیمو ترش مخلوط کرده و ظرف خامه را روی یخ میگذاریم ( تا خامه زودتر سفت شود و نبرد) و خامه را می زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد . 2 سفیده تخم مرغ را جداگانه بقدری می زنیم که از ظرف نریزد یک قاشق خاکه قند را به تخم مرغ اضافه نموده و مخلوط می نماییم. سپس خامه را نیز به آن اضافه و خوب مخلوط می نماییم.خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و شیرینی قابل استفاده میباشد.

بهتر است ابتدا خامه را بدون خاکه قند هم زد و وقتی فرم گرفت خاکه قند را اضافه نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • زهرا گفته:
    مرسي از پاسخ شما
  • زهرا گفته:
    با همزن برقی باید خامه زده ‌‌شود منظور از فرم گرفتن چیست که بعد از آن باید خاکه قند اضافه شود
    • مدیر گفته:
      منظور از فرم گرفتن زمانی است که اثر پره های همزن روی خامه به صورت خط مشخص باشد.
دیدگاهتان را بنویسید