چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

حلوای شکلاتی

حلوای شکلاتی

886 بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

پودر شکر – 150 گرم
آرد سفید – 250 گرم
آرد نخودچی – 135 گرم
روغن جامد – 80 گرم
کره – 50 گرم
پودر دارچین – 1 قاشق چایخوری
پودر هل – 1 قاشق چایخوری
شکلات – 180 تا 200 گرم
بادام و گردو خرد شده – به میزان دلخواه

طرز تهیه حلوای شکلاتی

ابتدا پودر شکر ، آرد نخودچی و آرد سفید را الک می کنیم . آرد نخودچی و آرد سفید را جداگانه تفت می دهیم تا بوی خامی آنها گرفته شود سپس هر دو آرد را با هم مخلوط کرده و روغن را به آن اضافه می کنیم وقتی روغن به خورد آرد رفت از روی حرارت برداشته و کره را به مواد اضافه می کنیم تا با حرارت آرد کره آب شده و جذب شود وقتی حرارت آرد نیم گرم شد پودر شکر ، هل و دارچین را اضافه و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شود. شکلات را با حرارت غیر مستقیم ذوب کرده (روش بن ماری) و به تدریج به حلوا اضافه می کنیم تا حلوا شل نشود . بادام و گردو خرد شده را به آن اضافه کرده و حلوای شکلاتی را در قالب های سیلیکونی یا یک ظرف گود ریخته و پس از بسته شدن حلوای شکلاتی ، آن را برش می زنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید