چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

حریره بادام

2064 بازدید 30 دقیقه

طرز تهیه حریره بادام:

مغزهای بادام را به مدت 1 دقیقه در آب جوش ریخته و در ظرف را می بندیم سپس 1 دقیقه در آب خیلی سرد می ریزیم تا پوست قهوه ای آن راحتر جدا شود بعد آنرا چرخ کرده و در پارچه نازک تمیزی می ریزیم و روی آن 2 تا 3 لیوان آب ریخته و فشار می دهیم تا شیره بادام خارج شود به طوریکه آب کاملاً سفید و کمی غلیظ شود (مثل شیر شود) آرد برنج را در آن حل کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم زده تا حریره بادام جوش بیاید و کمی غلیظ شود.

نکته : میتوان کمی شکر به حریره بادام  اضافه کرد که برای بچه های زیر یکسال توصیه نمیشود.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

دیگر , غذا ها , غذای فوری , غذای کودک
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
fish & green peas

خوراک ماهی و نخود سبز

طرز تهیه خوراک ماهی و نخود سبز: ماهی...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات