چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

حریره بادام

1857 بازدید 30 دقیقه

طرز تهیه حریره بادام:

مغزهای بادام را به مدت 1 دقیقه در آب جوش ریخته و در ظرف را می بندیم سپس 1 دقیقه در آب خیلی سرد می ریزیم تا پوست قهوه ای آن راحتر جدا شود بعد آنرا چرخ کرده و در پارچه نازک تمیزی می ریزیم و روی آن 2 تا 3 لیوان آب ریخته و فشار می دهیم تا شیره بادام خارج شود به طوریکه آب کاملاً سفید و کمی غلیظ شود (مثل شیر شود) آرد برنج را در آن حل کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم زده تا حریره بادام جوش بیاید و کمی غلیظ شود.

نکته : میتوان کمی شکر به حریره بادام  اضافه کرد که برای بچه های زیر یکسال توصیه نمیشود.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

دیگر , غذا ها , غذای فوری , غذای کودک
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Drink2

شربت بهارنارنج

آب و شکر را با هم مخلوط میکنیم...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات