چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Almonds

حریره بادام

2.4 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

بادام – 200 گرم
آرد برنج – 2 قاشق سوپخوری
شکر (دلخواه)-2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه حریره بادام

مغزهای بادام را به مدت 1 دقیقه در آب جوش ریخته و در ظرف را می بندیم سپس 1 دقیقه در آب خیلی سرد می ریزیم تا پوست قهوه ای آن راحتر جدا شود بعد آنرا چرخ کرده و در پارچه نازک تمیزی می ریزیم و روی آن 2 تا 3 لیوان آب ریخته و فشار می دهیم تا شیره بادام خارج شود به طوریکه آب کاملاً سفید و کمی غلیظ شود (مثل شیر شود) آرد برنج را در آن حل کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم زده تا حریره بادام جوش بیاید و کمی غلیظ شود.

نکته : میتوان کمی شکر به حریره بادام  اضافه کرد که برای بچه های زیر یکسال توصیه نمیشود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید