چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

توپک هویج و نارگیل

200 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه توپک هویج و نارگیل:

هویج را پوست گرفته و با کمی آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد بعد از پخت آب نداشته باشد هویج ها را در دستگاه غذاساز ریخته تا پوره شود سپس مقداری از پودر نارگیل و پودر قند را اضافه می کنیم و دستگاه غذاساز را روشن می نماییم بعد از این مرحله پودر نارگیل را کم کم اضافه می کنیم تا به صورت یک خمیر یکنواخت و قابل قرم دهی باشد . میزان پودر قند را با توجه به ذائقه اضافه می نماییم. از خمیر هویج و نارگیل به میزان دلخواه برداشته و در دست می چرخانیم تا به شکل توپ درست شود (اگر راحت فرم گرفت میزان پودر نارگیل آن مناسب است) روی توپک هویج و نارگیل را با مروارید خوراکی ، خلال پسته و یا ترافل های رنگی تزیین می نماییم.

نکته:
  • توپک هویج و نارگیل را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود.
  • توپک ها در دمای یخچال کمی سفت می شوند.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
zolbiya

زولبیا

برای تهیه شربت زولبیا ، شکر را در...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات