چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

توپک هویج و نارگیل

توپک هویج و نارگیل

900 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

هویج کوچک – 8 تا 10 عدد
پودر نارگیل – 500 گرم
پودر قند – 300 تا 500 گرم

طرز تهیه توپک هویج و نارگیل

هویج را پوست گرفته و با کمی آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد بعد از پخت آب نداشته باشد هویج ها را در دستگاه غذاساز ریخته تا پوره شود سپس مقداری از پودر نارگیل و پودر قند را اضافه می کنیم و دستگاه غذاساز را روشن می نماییم بعد از این مرحله پودر نارگیل را کم کم اضافه می کنیم تا به صورت یک خمیر یکنواخت و قابل قرم دهی باشد . میزان پودر قند را با توجه به ذائقه اضافه می نماییم. از خمیر هویج و نارگیل به میزان دلخواه برداشته و در دست می چرخانیم تا به شکل توپ درست شود (اگر راحت فرم گرفت میزان پودر نارگیل آن مناسب است) روی توپک هویج و نارگیل را با مروارید خوراکی ، خلال پسته و یا ترافل های رنگی تزیین می نماییم.

نکته:

  • توپک هویج و نارگیل را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری شود.
  • توپک ها در دمای یخچال کمی سفت می شوند.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید