شیرینی دارچینی
کره را به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه می...
هویج کوچک – 8 تا 10 عدد
پودر نارگیل – 500 گرم
پودر قند – 300 تا 500 گرم
هویج را پوست گرفته و با کمی آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد بعد از پخت آب نداشته باشد هویج ها را در دستگاه غذاساز ریخته تا پوره شود سپس مقداری از پودر نارگیل و پودر قند را اضافه می کنیم و دستگاه غذاساز را روشن می نماییم بعد از این مرحله پودر نارگیل را کم کم اضافه می کنیم تا به صورت یک خمیر یکنواخت و قابل قرم دهی باشد . میزان پودر قند را با توجه به ذائقه اضافه می نماییم. از خمیر هویج و نارگیل به میزان دلخواه برداشته و در دست می چرخانیم تا به شکل توپ درست شود (اگر راحت فرم گرفت میزان پودر نارگیل آن مناسب است) روی توپک هویج و نارگیل را با مروارید خوراکی ، خلال پسته و یا ترافل های رنگی تزیین می نماییم.
نکته:
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.