چی بخوریم؟

پیشنهاد + آموزش پخت

ته چین ته چین (گوشت بره) (2053 بازدید)

برنج - یک کیلو
گوشت بره - 1/5 کیلو
ماست کیسه ای - 1 کیلو
زعفران - 1 قاشق چایخوری
روغن - 200 گرم
تخم مرغ - 4 تا 6 عدد

1 ساعت

روش پخت ته چین (گوشت بره)

ته چین ها همیشه یکی از پر طرفدار ترین غذا های ایرانیان بوده اند و اکنون نیز هستند در این پست هم میخواهیم با گوشت بره ته چین خوشمزه ای درست کنیم که امیدواریم دوست داشته باشید.
طرز تهیه ته چین با گوشت بره :
گوشت بره را پخته و استخوانهای آن را جدا می کنیم ، زعفران را در آبجوش حل می کنیم.  نصف زعفران حل شده ، نمک و فلفل ، ۳ عدد زرده ی تخم مرغ را به ماست که از قبل هم زده ایم اضافه می کنیم و بهم می زنیم. گوشت بره پخته شده را در مخلوط ماست می خوابانیم. پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت را در آن خواباندیم در آن میریزیم و دو سه کفگیر برنج در این مایه میریزیم ومایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف می کنیم . مقداری گوشت روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن میریزیم و بقیه ی گوشت را روی برنج چیده و با بقیه ی برنج می پوشانیم و با قاشق برنج را کمی فشار می دهیم که به هم بچسبد آب گوشت را با بقیه ی زعفران و سه قاشق سوپخوری روغن آب کرده و با بقیه ی ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط می کنیم این مایه را روی سطح برنج میریزیم و ظرف را در فر یا روی آتش متوسط قرار میدهیم.
نکته : حرارت فر ۳۵۰ درجه ی فارنهایت و بمدت یک ساعت و نیم
 
نوش جان !

عبدی در تاریخ چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ میگه :

سلام من دستور ته چین رو در سایت های مختلف خوندم، ولی روش شما بهترین و ته چین واقعی اینجوری طبخ میشه، خسته نباشید.

پاسخ

هما دیباچی در تاریخ چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۳۹۳ میگه :

سلام. دستت درد نکنه. عالی بود ولی خداییش 1/5 کیلو گوشت به نسبت 1 کیلو برنج خیییییییلی زیاده. نصف این مقدار به نظر من کافی است . ببخشیدا!

پاسخ