چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ته چین گرمساری

7201 بازدید 4 ساعت

طرز تهیه ته چین گرمساری:

طرز تهیه ته چین گرمساری:

1 عدد از پیاز را رنده کرده و با گوشت مخلوط میکنیم سپس کشمش ، نمک و ادویه مخصوص را اضافه کرده و به مدت حداقل 4 ساعت و حداکثر 1 شب در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مزه دار شود.

1 عدد پیاز را نگینی خرد کرده و آن را در کمی روغن سرخ میکنیم سپس لپه پخته شده را اضافه و با حرارت کم تفت می دهیم.

برنج را به صورت زنده آبکش می نماییم ، ته قابلمه را روغن ریخته و سیب زمینی حلقه حلقه کرده و به عنوان ته دیگ قرار می دهیم و کمی برنج روی آن می ریزیم سپس از لپه پخته شده و گوشت مزه دار شده لابه لای برنج ریخته و ته چین گرمساری را به مدت 3 ساعت با حرارت کم دم میگذاریم.

 ادویه مخصوص شامل پودر تخم گشنیز ، دارچین ، پودر گوجه فرنگی ، زیره و گرد غوره است برای تهیه پودر گوجه فرنگی ، گوجه فرنگی را خشک کرده و بعد پودر میکنیم.

ته چین گرمساری را با بورانی اسفناج ، سالاد شیرازی و یا سبزی خوردن سرو نمایید.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

انواع خورش و پلو , غذا ها
نظرات 3 نظر

مرتضی گفته :

با سلام . من هم با نظر لیلا خانم موافقم این روشی که برای پخت ته چین اصیل گرمساری گفته شده اصلا درست نیست .مزه دار کردن گوشت فقط با ادویه ونمک وپیاز نگیتی خام صورت میگیره اونم نه در مدت زمانی که دوستمون فرموده بودن
دی ۳, ۱۳۹۵ , پاسخ

لیلا گفته :

ببخشید به عنوان یک گرمساری ابدا این دستور شما رو تأیید نمی کنم. گوشت ته چین ابدا نیاز به مزه دار شدن یک شبانه روزی نداره. در مرحله ای که لپه رو سرخ می کنید کشمش هم همراه لپه و پیاز تفت داده می شه و توی قابلمه روی برنج ریخته می شه نه لابه لای برنج. لطفا دستورتون رو اصلاح فرمایید.
تیر ۱۰, ۱۳۹۴ , پاسخ

    پروین گفته :

    سلام لیلا خانم من این دستور ته چین گرمساری را از یک آشپز در شبکه جام جم یاد گرفتم که تمام آموزشهایشان با توجه به دستور اولیه غذا انجام میشود و خودشان ابراز داشتند که تنوع در پخت غذاهای که آموزش داده میشود زیاد است.
    تیر ۱۰, ۱۳۹۴ , پاسخ
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات