گراتن کدو بادمجان
کدو ها و بادمجان ها را با پوست...
برنج – 4 یپمانه
مرغ – 500 گرم
ماست چکیده ساده- 500 گرم
زعفران دم کرده – نصف استکان
روغن – 100گرم
تخم مرغ – 4 تا 5 عدد
نمک ، فلفل و ادویه – به میزان لازم
مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، زردچوبه ، ادویه و کمی آب روی حرارت گذاشته تا بپزد . بعد از پختن مرغ ، استخوان های آن را جدا میکنیم و به قطعات کوچک خرد یا ریش ریش می کنیم. زعفران دم کرده ، نمک ، فلفل و سه عدد زرده ی تخم مرغ را با هم مخلوط کرده سپس ماست چکیده را که از قبل زده ایم به آن اضافه میکنیم و مرغ های پخته شده را در آن می خوابانیم و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم.
برنج را آبکش میکنیم ته قابلمه تفلون را روغن ریخته و یک یا دو عدد زرده ی تخم مرغ را در روغن هم می زنیم تا کاملاً باز شود یک ملاقه از سسی که مرغ را در آن خوابانده ایم به زرده تخم مرغ و روغن اضافه و مخلوط میکنیم و دو سه کفگیر از برنج آبکش شده را با مواد داخل قابلمه مخلوط کرده و صاف مینماییم و گوشت مرغ را روی آن ریخته و بعد از صاف کردن آن مابقی برنج را روی آن می ریزیم و با کفگیر صاف و کمی هم فشار می دهیم تا برنج ها بهم بچسبد. چند قاشق از آب مرغ را با زعفران و سس ماستی که مانده است مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم و بعد از بخار کردن ته جین مرغ دم کنی روی آن قرار می دهیم.
نکته : میتوان ته چین مرغ را در فر به مدت 1/5 ساعت با درجه 175 درجه سانتیگراد قرار داد تا دم بکشد.