چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

mashroom tachin

ته چین قارچ و مرغ

5.3 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

برنج – 3 پیمانه
ماست – 1 لیوان
زعفران – 1 قاشق چایخوری
زرشک – 1 قاشق غذاخوری
مرغ – 300 گرم
پیاز – 1 عدد
قارچ – 100 گرم
زرده تخم مرغ – 3 عدد
شکر – 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن مایع – نصف لیوان

طرز تهیه ته چین قارچ و مرغ

مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل می پزیم بعد از خنک شدن مرغ استخوان های آن را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد میکنیم . زرشک را در روغن بهمراه شکر تفت می دهیم سپس مرغ پخته شده را به آن اضافه میکنیم . زعفران را در نصف استکان آبجوش دم میکنیم. زرده تخم مرغ را زده و ماست و زعفران دم کرده را به آن اضافه و خوب مخلوط میکنیم . برنج را آبکش کرده و بهمراه روغن به مواد زرده تخم مرغ و ماست اضافه و هم می زنیم . کف یک قابلمه نچسب را کمی روغن ریخته و نصف برنج را در قابلمه ریخته و صاف میکنیم و قارچ ورقه شده و مرغ را روی سطح آن می ریزیم و صاف میکنیم مابقی برنج را در قابلمه ریخته ، صاف و فشرده میکنیم. بعد ته چین قارچ و مرغ را دم میگذاریم .

 میتوان ته چین را در فر دم گذاشت که در این صورت یک ورقه فویل آلومینیمی روی قابلمه قرار میدهیم و حدوداً دو ساعت در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد و در نیم ساعت آخر فویل را بر میداریم.

نکته : هر چه زمان پخت بیشتر و حرارت کمتر باشد ته چین بهتری خواهیم داشت.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید