چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

pickles

ترشی گوجه سبز

2.1 هزار بازدید
1 ساعت +10 روز
مواد لازم

گوجه سبز – 1 کیلو
سرکه سفید – 3 لیوان
آب- 1 لیوان
نمک- 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه – 1 قاشق چایخوری
نعناء و برگ بو – چند برگ

طرز تهیه ترشی گوجه سبز

سرکه ، نمک و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد بعد از 5 دقیقه که جوشید از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم تا خنک شود . گوجه سبز ، برگ بو ، نعناء و فلفل را داخل شیشه می ریزیم و محلول سرکه ، نمک و آب را روی آن ریخته تا پر شود درِ ظرف را محکم می بندیم و در جای خنک قرار میدهیم ، ترشی گوجه سبز بعد از 1 هفته تا 10 روز آماده مصرف است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید