چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

onion

ترشی پیاز

2 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

پیاز ریز – نیم کیلو
سرکه و نمک – به میزان لازم

طرز تهیه ترشی پیاز

پیازها را پوست گرفته و می شوییم بعد از آن پیاز را با یک پارچه تمیز خشک میکنیم ، درسته در ظرف ترشی می ریزیم نمک و سرکه را روی پیاز ریخته به طوریکه سرکه روی پیازها را بپوشاند ، درِ ظرف را می گذاریم و تا یک ماه درِ ظرف را باز نمیکنیم و بعد از یکماه ترشی پیاز آماده سرو میباشد.

میتوان در ترشی پیاز سبزی معطر و سیر نیز ریخت.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید