چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

torshi

ترشی مخلوط

2.7 هزار بازدید
5 ساعت + 1 ماه
مواد لازم

گل کلم – 1/5 کیلو
کلم برگ سفید – نیم کیلو
سبزی ترشی – نیم کیلو
کرفس – نیم کیلو
هویج – نیم کیلو
بادمجان – 1 کیلو
پیاز ریز ترشی – 300 گرم
موسیر – 100 گرم
سیب زمینی ترشی – نیم کیلو
خیار – 200 گرم
فلفل قلمی سبز تند – 200 گرم
سیر – به میزان لازم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه – روی هم 1 لیوان پر
سرکه قرمز – به میزان لازم
ادویه ترشی (دلخواه) – به میزان لازم

طرز تهیه ترشی مخلوط

سبزی ها را شسته و میگذاریم تا کاملاً خشک شود سپس آنها را ریز خرد می کنیم . کلم برگ ، گل کلم ، کرفس ، هویج ، سیب زمینی ترشی و خیار را شسته و خشک و خرد می نماییم. بادمجان ها را با پوست به اندازه دلخواه خرد می کنیم و بعد در مقداری سرکه به مدت 10 دقیقه روی حرارت خیلی کم بجوشانید . سیر را حبه و پوست آن را میگیریم و به مدت 35 دقیقه در سرکه با حرارت کم می جوشانیم تا بعد از آماده شدن ترشی مخلوط ، سیرها سفت و خام نمانده باشد. موسیر را از شب قبل خیس کرده و چندباری آب آن را عوض میکنیم .

مواد را با هم مخلوط کرده و نمک ، فلفل سیاه و کمی زردچوبه را کم کم به مواد اضافه کرده و ته ظرف را کمی سبزی ریخته و مواد را داخل ظرف می ریزیم و لا به لای آن فلفل قرمز تند و چندحبه سیر قرار میدهیم ظرف را پر کرده و روی آن سبزی ترشی ریخته و سیر و فلفل قرمز تند قرار میدهیم سرکه را داخل ظرف ریخته و نیم ساعتی صبر میکنیم و مجدداً سرکه اضافه کرده و ظرف را پر می نماییم ، درِ ظرف را محکم بسته و دو روز در دمای آشپزخانه و سپس به مدت 20 تا 30 روز در جای خنک قرار میدهیم تا ترشی مخلوط یا ترشی هفت بیجار آماده سرو شود.

نکته :

  • مرزه ، ترخون ، گشنیز ، جعفری و نعناء سبزی ترشی مخلوط است.
  • جهت کسب اطلاعاتی در خصوص تهیه ترشی و شور اینجا کیلک نمایید.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید