چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ترشی لیته بادمجان

195 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان:

بادمجان را با پوست به همراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب روی حرارت گذاشته تا بادمجان ها بپزد سپس بادمجان ها را در صافی ریخته تا آب اضافه آن ها خارج شود. سیر و بادمجان پخته را با هم چرخ می کنیم . کلم ، هویج ، فلفل سبز تند ، فلفل دلمه ای سبز و قرمز را ریز خرد کرده و به بادمجان و سیر چرخ شده اضافه می نماییم. سبزی معطر ، ادویه ترشی ، نمک ، زردچوبه ، نعناء خشک و پونه خشک را مخلوط کرده و به مواد ترشی لیته بادمجان اضافه می کنیم در آخر سرکه را اضافه و مرتب هم می زنیم ، ترشی آماده سرو است . نوش جان.

نکته:
  • سبزی معطر شامل مرزه ، ترخون ، گشنیز ، جعفری و نعناء می باشد.
  • برای ترشی لیته از بادمجان های دلمه ای یا بادمجان های بدون تخم استفاده شود.
  • میزان فلفل سبز تند را می توان با توجه به ذائقه تغییر داد.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

انواع شور ،ترشي و مربا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
pasta salad

سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد ماکارونی : هویج را آبپز...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات