چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ترشی لیته بادمجان

ترشی لیته بادمجان

920 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

بادمجان – 1 کیلو
فلفل دلمه ای سبز- 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز – 1 عدد
سیر رنده شده – 1 قاشق سوپخوری
فلفل سبز تند – 50 گرم
هویج – 3 عدد
کلم پیچ سفید- 250 گرم
سرکه – 1 کیلو
ادویه ترشی – 1 قاشق سوپخوری
نعناء خشک – 1 قاشق غذاخوری
پونه خشک – 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه – 1 قاشق مرباخوری
نمک – به میزان کم
سبزی معطر- نیم کیلو

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

بادمجان را با پوست به همراه یک لیوان سرکه و یک لیوان آب روی حرارت گذاشته تا بادمجان ها بپزد سپس بادمجان ها را در صافی ریخته تا آب اضافه آن ها خارج شود. سیر و بادمجان پخته را با هم چرخ می کنیم . کلم ، هویج ، فلفل سبز تند ، فلفل دلمه ای سبز و قرمز را ریز خرد کرده و به بادمجان و سیر چرخ شده اضافه می نماییم. سبزی معطر ، ادویه ترشی ، نمک ، زردچوبه ، نعناء خشک و پونه خشک را مخلوط کرده و به مواد ترشی لیته بادمجان اضافه می کنیم در آخر سرکه را اضافه و مرتب هم می زنیم ، ترشی آماده سرو است . نوش جان.

نکته:

  • سبزی معطر شامل مرزه ، ترخون ، گشنیز ، جعفری و نعناء می باشد.
  • برای ترشی لیته از بادمجان های دلمه ای یا بادمجان های بدون تخم استفاده شود.
  • میزان فلفل سبز تند را می توان با توجه به ذائقه تغییر داد.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید