چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

pickled-mushroom

ترشی قارچ

2.3 هزار بازدید
1 ساعت +20 روز
مواد لازم

قارچ – نیم کیلو
کلم متوسط – 1 عدد
فلفل دلمه ای – 3 عدد
فلفل سبز – 5 عدد
سرکه و نمک – به میزان لازم

طرز تهیه ترشی قارچ

کلم و فلفل دلمه ای را درشت خرد میکنیم و بهمراه قارچ و فلفل سبز داخل آب جوشیده سرد شده که کمی نمک به آن اضافه نموده ایم می ریزیم و یک شب استراحت می دهیم بعد در آبکش می ریزیم و مواد ترشی را به ظرف ترشی منتقل می نماییم و روی آن را سرکه می ریزیم تا روی مواد را بگیرد درِ ظرف را محکم می بندیم و به مدت 15 تا 20 روز در جای خنک قرار داده تا ترشی قارچ آماده سرو شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید