چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

pickled grapes

ترشی انگور

1.7 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

انگور – به میزان لازم
سرکه و نمک – به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انگور

برای تهیه ترشی انگور از انگورهای گرد و سفید که پوست کلفتی دارد استفاده می نماییم.خوشه ها را با قیچی کوچک می بریم و با دقت میشوئیم تا حبه های آن جدا نشود. در آبکش گذاشته تا کاملاً خشک شود بعد انگورها را در کوزه می چینیم و سرکه سفید را با کمی نمک می جوشانیم و بعد از سرد شدن داخل کوزه می ریزیم تا روی انگورها را بپوشاند بعد درِ کوزه را محکم می بندیم . ترشی انگور را میتوان در ظرفهای شیشه ای دهان گشاد و دردار نیز تهیه نمود.

میتوان در سرکه مقداری شیره انگور ریخت و سپس جوشانید اما بحدی که زیاد شیرین نشود در این صورت نمک آن بسیار کم و غیرمحسوس است.

ترشی انگور مخصوص شهر قزوین  است و میتوان در فصل گرما این ترشی را تهیه و در فصل سرما سرو نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید