چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

تخم مرغ

تخم مرغ تند

1.4 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ آبپز شده – 6 عدد
سس مایونز – 2 قاشق سوپخوری
سس خردل – 1 قاشق چایخوری
خیارشور متوسط – 2 عدد
فلفل هالوپینو – 1 عدد
نمک ، فلفل سیاه – به میزان لازم
پودر پاپریکا – به میزان لازم

طرز تهیه تخم مرغ تند

تخم مرغ ها را  آبپز می کنیم بعد از سرد شدن پوست آن را کنده و از طول به دو قسمت مساوی تقسیم می نماییم. زرده ی تخم مرغ را جدا کرده و داخل یک کاسه کوچک می ریزیم به کمک یک چنگال زرده ها را خوب له می کنیم سپس خیارشور رنده شده، سس مایونز و سس خردل را به زرده اضافه و مخلوط می نماییم ، تخم های فلفل هالوپینو را جدا و کنار میگذاریم و فلفل را ریز خرد می نماییم و به همراه نمک و فلفل به زرده اضافه می نماییم . مخلوط زرده را داخل قیف ریخته و روی نیمه های سفیده می ریزیم و پودر پاپریکا را روی آن می پاشیم ، تخم مرغ تند را داخل یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت قرار میدهیم تا در زمان سرو خنک باشد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید