چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

تخم مرغ تند

518 بازدید 10 دقیقه

طرز تهیه تخم مرغ تند:

تخم مرغ ها را  آبپز می کنیم بعد از سرد شدن پوست آن را کنده و از طول به دو قسمت مساوی تقسیم می نماییم. زرده ی تخم مرغ را جدا کرده و داخل یک کاسه کوچک می ریزیم به کمک یک چنگال زرده ها را خوب له می کنیم سپس خیارشور رنده شده، سس مایونز و سس خردل را به زرده اضافه و مخلوط می نماییم ، تخم های فلفل هالوپینو را جدا و کنار میگذاریم و فلفل را ریز خرد می نماییم و به همراه نمک و فلفل به زرده اضافه می نماییم . مخلوط زرده را داخل قیف ریخته و روی نیمه های سفیده می ریزیم و پودر پاپریکا را روی آن می پاشیم ، تخم مرغ تند را داخل یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت قرار میدهیم تا در زمان سرو خنک باشد.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

غذای فوری , پیش غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Biscuit cinnamon & apple

بیسکویت دارچینی سیب

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات