چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

تخم مرغ تند

476 بازدید 10 دقیقه

طرز تهیه تخم مرغ تند:

تخم مرغ ها را  آبپز می کنیم بعد از سرد شدن پوست آن را کنده و از طول به دو قسمت مساوی تقسیم می نماییم. زرده ی تخم مرغ را جدا کرده و داخل یک کاسه کوچک می ریزیم به کمک یک چنگال زرده ها را خوب له می کنیم سپس خیارشور رنده شده، سس مایونز و سس خردل را به زرده اضافه و مخلوط می نماییم ، تخم های فلفل هالوپینو را جدا و کنار میگذاریم و فلفل را ریز خرد می نماییم و به همراه نمک و فلفل به زرده اضافه می نماییم . مخلوط زرده را داخل قیف ریخته و روی نیمه های سفیده می ریزیم و پودر پاپریکا را روی آن می پاشیم ، تخم مرغ تند را داخل یخچال به مدت 1 تا 2 ساعت قرار میدهیم تا در زمان سرو خنک باشد.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

غذای فوری , پیش غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
samboseh

سمبوسه

پیاز را در روغن سرخ کرده کمی زردچوبه...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات