چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

biscuit.pnj

بیسکویت ساده با سفیده تخم مرغ

12 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم
آرد سفید – 60 گرم

روغن یا کره – 60 گرم

خاکه قند- 60 گرم

وانیل – به مقدار کم

سفیده تخم مرغ – 2 عدد

طرز تهیه بیسکویت ساده با سفیده تخم مرغ

طرز تهیه بیسکویت ساده با سفیده تخم مرغ

کره ، خاکه قند و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا نرم و لطیف شود . سفیده تخم مرغ را با همزن بقدری می زنیم تا کاملاً سفت شود و از کاسه بیرون نریزد(در زمان زدن سفیده ، پره های همزن را باید تمیز و خشک باشد) . بعد مخلوط کره را به سفیده اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس آرد را افزوده و بهم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شود . مایه بیسکویت را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی می ریزیم و سینی را در فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا بیسکویت ها کمی برشته و خشک شوند.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • Shakila گفته:
    سلام میشه طرز تهیه شیرینی تخم مرغی هم بزارید
  • محدثه گفته:
    خیلی بد بود.اصلا هیچ شباهتی به عکس نداشت.
  • الی گفته:
    ممنون از دستور این شیرینی. تعداد سفیده رو ذکر نکردین. ممنون میشم اضافه کنن
      • الی گفته:
        ممنون از توجه تون. تازه متوجه شدم که قسمت مواد لازم scroll bar داره.
دیدگاهتان را بنویسید