چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

طرز تهیه بیسکویت ساده با سفیده تخم مرغ:

طرز تهیه بیسکویت ساده با سفیده تخم مرغ

کره ، خاکه قند و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا نرم و لطیف شود . سفیده تخم مرغ را با همزن بقدری می زنیم تا کاملاً سفت شود و از کاسه بیرون نریزد(در زمان زدن سفیده ، پره های همزن را باید تمیز و خشک باشد) . بعد مخلوط کره را به سفیده اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس آرد را افزوده و بهم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شود . مایه بیسکویت را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی می ریزیم و سینی را در فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا بیسکویت ها کمی برشته و خشک شوند.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 4 نظر

محدثه گفته :

خیلی بد بود.اصلا هیچ شباهتی به عکس نداشت.
اسفند ۲۵, ۱۳۹۶ , پاسخ

الی گفته :

ممنون از دستور این شیرینی. تعداد سفیده رو ذکر نکردین. ممنون میشم اضافه کنن
خرداد ۲, ۱۳۹۴ , پاسخ

      الی گفته :

      ممنون از توجه تون. تازه متوجه شدم که قسمت مواد لازم scroll bar داره.
      خرداد ۵, ۱۳۹۴ , پاسخ
یک پیشنهاد
معجون

معجون مخصوص

انجیر را به مدت 24 ساعت خیس میکنیم...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات