چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

borek-esfanaj-panir

بورک اسفناج با پنیر

14 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم
مواد لازم برای خمیر بورک
کره - 100 گرم
آرد - 500 گرم
خمیر مایه خشک - 15 گرم
تخم مرغ - 1 عدد
شیر - نیم لیتر
نمک - به مقدار لازم
پودر رزماری - 2 قاشق چای خوری
مواد لازم برای داخل بورک
اسفناج پخته - 1 کیلو
کره - 100 گرم
سیر - 2 حبه
پنیر فتا - 250 گرم
پنیر پیتزا - 250 گرم رنده شده
تخم مرغ - 1 عدد

طرز تهیه بورک اسفناج با پنیر

طرز تهیه بورک اسفناج با پنیر:

نمک ، آرد و خمیر مایه خشک را با هم خوب مخلوط می کنیم سپس کره آب شده و پودر رزماری و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط می کنیم و بعد آرام آرام شیر را اضافه کرده ومخلوط می کنیم به مدت 15 دقیقه خمیر را ورز میدهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید و روی آن را نایلون می کشیم و تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند.بعد از یکساعت خمیر را مجدداً ورز می دهیم و با وردنه پهن می کنیم.

اسفناج را پخته و بهمراه سیر له شده در کره تفت می دهیم و بعد روی خمیر پهن شده می ریزیم. پنیر فتا را بصورت قطعات کبریتی برش داده روی اسفناج می ریزیم در آخر با پنیر پیتزا روی آن را می پوشانیم و خمیر بورک اسفناج با پنیر را لوله می کنیم و خمیر لوله شده رامثل حلزون  گرد می کنیم وسینی فر را چرب می کنیم و بورک اسفناج با پنیر داخل سینی فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید