چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

peach ice cream1

بستنی هلو

2.2 هزار بازدید
3 تا 4 ساعت
مواد لازم

هلو – یک و نیم کیلو
شکر – 150 گرم
آب – نیم لیتر
آبلیمو – 3 تا 4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه بستنی هلو

آب و شکر را مخلوط و روی حرارت میگذاریم تا همه شکر ها حل شود سپس آبلیمو را به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا محلول سرد شود. هسته و پوست هلو را گرفته و با دستگاه غذاساز به شکل پوره له میکنیم سپس پوره هلو را به محلول شکر اضافه کرده و داخل یک ظرف فلزی ریخته و در فریزر قرار میدهیم دو سه باری از فریزر بیرون آورده و هم می زنیم تا بستنی هلو یخ نزد وقتی بستنی آماده شد میتوان با قاشق مخصوص بستنی گلوله هایی از بستنی هلو را در ظرف بگذاریم و سرو نماییم و یا برای بچه ها در قالب های بستنی چوبی می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا به صورت بستنی چوبی سرو نماییم.

نکته : میتوان از کمپوت هلو نیز استفاده نمود فقط آب کمپوت را با آبلیمو مخلوط میکنیم و میوه را پوره کرده و طبق مراحل بیان شده بستنی را درست میکنیم.

نکته : میتوان این روش درست کردن بستنی را برای میوه های دیگر مثل زردآلو ، … استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید