چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Espresso ice cearm

بستنی نسکافه

2.1 هزار بازدید
30 دقیقه + 48 ساعت
مواد لازم
نسکافه – 8 گرم
شیر – 80 میلی گرم
زرده تخم مرغ – 4 عدد
پودر شکر – 50 گرم
وانیل – 1/8 قاشق چایخوری
خامه شیرین شده – 1 لیوان یا 300 گرم

طرز تهیه بستنی نسکافه

طرز تهیه بستنی نسکافه:

شیر را داغ کرده و نسکافه را در آن حل میکنیم . زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل را با درجه متوسط همزن برقی به مدت 1 دقیقه می زنیم سپس شیر و نسکافه داغ را به تدریج اضافه و با همزن می زنیم و تا خنک شدن مواد صبر میکنیم.

خامه شیرین شده را با همزن برقی با درجه زیاد می زنیم تا خامه فرم بگیرد .بعد خامه فرم گرفته شده را به مواد زرده تخم مرغ که سرد شده است اضافه میکنیم و هم می زنیم .

ظرف انتخابی برای بستنی نسکافه را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار میدهیم و سپس مواد بستنی را در کاسه خنک ریخته و داخل فریزر به مدت 24 تا 48 ساعت قرار میدهیم تا بستنی نسکافه آماده شود.

نکته: خامه شیرین شده را ابتدا از فریزر به یخچال منتقل میکنیم تا قطعات یخ زده نداشته باشد بعد با همزن می زنیم تا فرم بگیرد.

نکته : بهتر است از نسکافه روشن بدلیل مرغوبیت نسکافه استفاده شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید