چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Cantaloupe Ice Cream

بستنی طالبی

2 هزار بازدید
4 تا 5 ساعت
مواد لازم

طالبی بدون پوست – 1/5 کیلوگرم
شکر – 100 – 150 گرم (به نسبت شیرینی طالبی)
آبلیمو – 3 تا 4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه بستنی طالبی

طالبی را به شکل پوره له می کنیم ، شکر و آبلیمو را با آن مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا شکر در آن کاملاً حل شود سپس در یک ظرف فلزی ریخته و در فریزر قرار میدهیم کمی که بسته شد آن را هم می زنیم تا یخ نبندد ، دو سه باری این کار را انجام می دهیم تا بستنی کاملاً ببندد.

بستنی طالبی را در ظرف بستنی خوری و یا در یک نصفه طالبی ریخته و با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم.

میتوان به جای طالبی از گرمک برای تهیه بستنی استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید