چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ice cearm 3 colors

بستنی سه رنگ

3.9 هزار بازدید
10 ساعت
مواد لازم

شیر پرچرب – یک و نیم لیتر
شکر – 600 گرم
سعلب – یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب – نصف استکان
پودر کاکائو- 1 قاشق غذاخوری
وانیل – ½ قاشق چایخوری
زعفران – به میزان لازم
خلال پسته – 50 گرم
مغز گردو – 50 گرم
شکلات خرد شده – 50 گرم
خامه رقیق شده با شیر – 200 میلی لیتر

طرز تهیه بستنی سه رنگ

سینی صافی را انتخاب کرده و خامه رقیق شده را در سینی پخش میکنیم و در فریزر گذاشته تا خشک شود. شکر و سعلب را خوب با هم مخلوط میکنیم و به تدریج به شیر گرم اضافه میکنیم و هم می زنیم تا حل شود. مخلوط شیر را به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم :

قسمت اول – گلاب و زعفران (گرم باشد بهتر است) را به شیر اضافه کرده و هم می زنیم و داخل بستی ساز می ریزیم ، بعد از آماده شدن بستنی سنتی زعفرانی خامه خرد شده را اضافه و مخلوط می کنیم و داخل ظرف پیرکس مستطیل شکلی می ریزیم و در فریزر قرار میدهیم.

قسمت دوم – کاکائو را به شیر اضافه کرده و هم می زنیم و داخل بستنی ساز می ریزیم ؛ بعد تکه های شکلات را با آن مخلوط کرده و روی بستنی سنتی زعفرانی داخل پیرکس می ریزیم و ظرف را داخل فریزر قرار میدهیم.

قسمت سوم – وانیل  را به شیر اضافه کرده و هم می زنیم و داخل بستنی ساز می ریزیم ، بعد گردو خرد شده را اضافه میکنیم و روی بستنی کاکائویی داخل ظرف پیرکس می ریزیم و ظرف پیرکس را به مدت 8 تا 9 ساعت در فریزر قرار می دهیم و بعد برش زده و سرو می نماییم.

اگر دستگاه بستنی ساز وجود ندارد ظرف بستنی را در ظرف بزرگتر که پر از یخ است قرار میدهیم و هم می زنیم و درفریزر قرار میدهیم (ظرف بستنی و ظرف یخ را با هم ) و هر 5 دقیقه از فریزر خارج میکنیم و هم می زنیم تا بستنی آماده شود. (پیشنهاد مدیر سایت)

برنامه خانه مهر – مربی آشپزی آقای رهبرنیا

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • فرشید گفته:
    سلام ممنون از شما خواهشمند است مواد لازم برا ساخت بستنی سنتی سه رنگ ملایر را توضیح دستگاه بار سیفت کن موجود است مثلا برا ۶۰لیتر شیر،چه مقدار ثلعب و وانیل و کاکایو باشد؟سه رنگ وانیلی،زعفرانی،و کاکائوی به روش سنتی ،ممنون از شما
    • پروین گفته:
      سلام آقا فرشید ممنون از نظر محبت شما اگر طرز تهیه بستنی سه رنگ ملایر مانند همین دستور است میتوانید با نسبت گرفتن میزان ها را برای 60 لیتر شیر پیدا کنید ولی من تا بحال در حجم زیاد بستنی درست نکردم.
دیدگاهتان را بنویسید