چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

rice

برنجک

16 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم
برنج - 1 لیوان
روغن - به میزان لازم

طرز تهیه برنجک

طرز تهیه برنجک:

یک لیوان برنج را طبق دستور چلو جوشانده و آبکش می کنیم تا آب برنج برود ، سپس برنج را روی یک پارچه تمیزی زیر آفتاب یا کنار بخاری گذاشته تا کاملاً خشک شود ( به اندازه ای که به سختی و سفتی برنجِ نپخته شود ). در یک تابه کوچک روغن ریخته تا داغ شود (به اندازه ای که دود از روغن بلند شود) مقداری از برنج خشک شده را در صافی فلزی ریخته و داخل روغن می گذاریم ، دانه های برنج فوری پف می کند برنجک را باید زود از روغن خارج کرد تا نسوزد.

نکته: برای تهیه برنجک رنگی میتوان زمان جوشاندن برنج از رنگهای خوراکی مجاز یا آب شاه توت ، آب آلبالو و زعفران استفاده نمود.

نکته : اگر برنج در روغن پف نکرد بدلیل داغ نبودن روغن است، باید از روغن دود بلند شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مینو گفته:
    سلام. برنجک که معمولا همراه گندم بو داده استفاده میشه چقد کالری داره؟
  • هیولا کوچولو گفته:
    سلام شما میدونید غذای بدون گلوتن چیه؟ شما میتونید طرز تهیه غذاهای بدون گلوتن رو تو سایتتون بذارید؟؟؟ ممنون میشم. کافیه کلمه "گلوتن" رو در گوگل سرچ کنید متوجه میشید. با تشکر.
دیدگاهتان را بنویسید