چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

باقلوا

200 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه باقلوا:

برای تهیه خمیر لواش باقلوا ابتدا شیر ، بیکینگ پودر ، روغن و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم و کم کم آرد را اضافه و هم می زنیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نچسبد و سفت نباشد ، خمیر را خوب مالش داده و در یک کیسه نایلون به مدت 2 تا 3 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت می دهیم .

هل را کوبیده و با پودر بادام یا پسته و خاکه قند مخلوط می نماییم.

بعد از استراحت خمیر، از آن به اندازه یک نارنگی برمی داریم و سطح صافی را آردپاشی نموده و خمیر را خیلی نازک با وردنه باز می نماییم داخل سینی را چرب کرده و خمیر باز شده را داخل آن پهن می کنیم و آرد اضافه ی خمیر را با برسی بر میداریم و به همین روش سه ورق لواش دیگر تهیه نموده و روی خمیر نازک داخل سینی قرار می دهیم سپس روی آن را از مخلوط هل و بادام و خاکه قند پر می کنیم کمی گلاب روی آن پاشیده و با پشت قاشق فشار می دهیم تا صاف شود. 2 تا 4 ورق لواش دیگر از خمیر باز کرده و روی مخلوط بادام و قند قرار می دهیم با چاقو به صورت لوزی یا مربع برش می دهیم .

کره (روغن) را آب کرده و روی باقلواها می ریزیم و سینی فر را روی پنجره اول فر به طرف پایین با حرارت 300 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی باقلواها کمی طلایی رنگ شود . سینی فر را از فر خارج کرده تا کمی سرد شود. شربت را به دفعات روی باقلوا می ریزیم تا باقلواها خمیر نشوند.

طرز تهیه شربت باقلوا: شکر را در آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود گلاب را اضافه و چند جوش که زد شربت را از روی حرارت بر می داریم کمی که خنک شد روی باقلواها می ریزیم.

نکته:
  • لواش باقلوا را باید به اندازه سینی باز نمایید.
  • در صورت استفاده از بادام باید پوست بادام ها گرفته شود.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
fondant

خمیر فوندانت

طرز تهیه خمیر فوندانت: پودر ژلاتین را روی...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات