باقلا بِالدُهُن الحُر (غذای عربی)
5872 بازدید 1 ساعتباقلا (پوست اول گرفته) – 500 گرم
نان سنگک – 1 عدد
تخم مرغ – 3 عدد (برای هر نفر)
روغن حیوانی یا کره – 3 قاشق سوپخوری
نمک ، نعناء خشک و سرکه – به میزان لازم
طرز تهیه باقلا بِالدُهُن الحُر (غذای عربی):
باقلاها را با آب گذاشته تا بپزد در اواخر پخت به آن نمک اضافه می نماییم. بعد از پخت پاقلاها را از آب خارج میکنیم (بهتر است بعد از پخت پوست دوم آن را جدا کنیم) نان را به قطعات کوچک خرد می نماییم (مثل ترید) و در ظرف سرو می ریزیم و آب باقلاها را روی آن ریخته تا حدی که نرم شود. باقلاها را روی نان می ریزیم. تخم مرغ ها را در یک ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم و در تابه می ریزم وقتی نیمرو آماده شد روی نان و باقلا گذاشته و روغن حیوانی یا کره را بعد از آب کردن روی آن ریخته و نعناء خشک و سرکه را روی باقلا بِالدُهُن الحُر می ریزیم و سرو میکنیم.
این غذا برای صبحانه سرو میگردد.
رول فیله مرغ و اسفناج
لاحماجون Lahmajun
فَطائِر اسفناج (غذای لبنانی)