چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

طرز تهیه باقلا بِالدُهُن الحُر (غذای عربی):

باقلاها را با آب گذاشته تا بپزد در اواخر پخت به آن نمک اضافه می نماییم. بعد از پخت پاقلاها را از آب خارج میکنیم (بهتر است بعد از پخت پوست دوم آن را جدا کنیم) نان را به قطعات کوچک خرد می نماییم (مثل ترید) و در ظرف سرو می ریزیم و آب باقلاها را روی آن ریخته تا حدی که نرم شود. باقلاها را روی نان می ریزیم. تخم مرغ ها را در یک ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم و در تابه می ریزم وقتی نیمرو آماده شد روی نان و باقلا گذاشته و روغن حیوانی یا کره را بعد از آب کردن روی آن ریخته و نعناء خشک و سرکه را روی باقلا بِالدُهُن الحُر می ریزیم و سرو میکنیم.

این غذا برای صبحانه سرو میگردد.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

دیگر , غذا ها , غذاهای ملل مختلف
نظرات 4 نظر

مصطفی گفته :

این غذا از اون غذاهائیه که طعم عالیش اصلا به ظاهر و ترکیبش نمیخوره پیشنهاد میدم امتحانش کنید
تیر ۱۵, ۱۳۹۶ , پاسخ

محسن گفته :

خیلی عالیه این غذا
اسفند ۵, ۱۳۹۴ , پاسخ

علی گفته :

خیلیام تخم مرغ نمیزنن با نارنج عالیه خصوصا برای عصرونه
شهریور ۵, ۱۳۹۴ , پاسخ

محمد گفته :

البته میتونیم نون ها رو داخل آب بریزیم و بعد با ملاقه آنها رو خارج کنیم و در ظرف سرو بگذاریم بجای اینکه آب رو روی نونهای تلیت شده بریزیم !!!
مرداد ۱, ۱۳۹۴ , پاسخ
یک پیشنهاد
curry souse

سس کاری

پیاز را خرد کرده و در کمی کره...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات