چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

بادمجان پنیری

بادمجان پنیری

117 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

بادمجان متوسط -3 عدد
تخم مرغ – 2 عدد
پودر سوخاری – 4 پیمانه
سس گوجه فرنگی – 6 پیمانه
پنیر موتزارلا رنده شده – 450 گرم
پنیر پارمزان رنده شده- نصف پیمانه
پودر ریحان خشک – نصف قاشق چایخوری
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پنیری

برای تهیه بادمجان پنیری ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست کنده ، سر و ته آن را می بریم . سپس به قطر نیم سانتیمتر حلقه ای برش می زنیم. روی حلقه های بادمجان را نمک می پاشیم و نیم ساعت زمان می دهیم . دو طرف حلقه های بادمجان را روی دستمال حوله ای آشپزخانه قرار می دهیم تا رطوبت آن گرفته شود.

تخم مرغ ها را با همزن دستی می زنیم بادمجان ها را با تخم مرغ آغشته کرده و در پودر سوخاری می غلطانیم . در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و حلقه های بادمجان را کنار هم قرار می دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار می دهیم (بعد از ۵ دقیقه بادمجان ها را پشت و رو می نماییم) .

یک ظرف ۲۰ *۳۰ سانتیمتری را انتخاب کرده و کف آن را با مقداری از سس گوجه فرنگی می پوشانیم و یک لایه از حلقه های بادمجان را روی سس چیده و پنیر موتزارلا و پنیر پارمزان را روی آن می ریزیم و این کار را تکرار می کنیم (سس گوجه فرنگی ریخته روی آن حلقه های بادمجان چیده و پنیر ها را روی آن قرار می دهیم) و در آخر پودر ریحان خشک را می پاشیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود قرار می دهیم.

نکته:

  • فر را از قبل گرم می نماییم.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید