چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

باتر کریم وانیلی

344 بازدید 15 دقیقه

طرز تهیه باتر کریم وانیلی:

کره دمای محیط را با خاکه قند مخلوط کرده و با سرعت کم همزن به قدری می زنیم تا به خوبی مخلوط شود . سپس به مدت 3 دقیقه با سرعت بالای همزن مخلوط کره و شکر را می زنیم، سپس وانیل و خامه را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه باتر کریم وانیلی (کرم کره ای وانیلی) را می زنیم تا یکدست شود.

نکته:
  • باترکریم یا کرم کره ای برای تزیین کیک استفاده میشود و بدلیل شیرین بودن زیاد آن بهتر است برای کیک های که شیرینی کمی دارد استفاده شود.
  • بعضی اوقات بدلیل  اینکه مقاومت کره نسبت به خامه در مقابل گرما بیشتر است برای پوشش کیک از باتر کریم یا کرم کره ای استفاده میشود.
  • در زمانی که از خمیر فوندانت برای تزیین کیک استفاده میشود بهتر است پوشش زیر خمیر فوندانت باتر کریم باشد.
  • پودر قند باید چند بار آسیاب شود و در زمان مصرف حتماً الک شود.
  • همانطور که گفته شد تنها ایراد باترکریم شیرینی زیاد آن است.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

تزیینات , پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Turnip Ash

آش شلغم

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات