چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

باتر کریم وانیلی

420 بازدید 15 دقیقه

طرز تهیه باتر کریم وانیلی:

کره دمای محیط را با خاکه قند مخلوط کرده و با سرعت کم همزن به قدری می زنیم تا به خوبی مخلوط شود . سپس به مدت 3 دقیقه با سرعت بالای همزن مخلوط کره و شکر را می زنیم، سپس وانیل و خامه را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه باتر کریم وانیلی (کرم کره ای وانیلی) را می زنیم تا یکدست شود.

نکته:
  • باترکریم یا کرم کره ای برای تزیین کیک استفاده میشود و بدلیل شیرین بودن زیاد آن بهتر است برای کیک های که شیرینی کمی دارد استفاده شود.
  • بعضی اوقات بدلیل  اینکه مقاومت کره نسبت به خامه در مقابل گرما بیشتر است برای پوشش کیک از باتر کریم یا کرم کره ای استفاده میشود.
  • در زمانی که از خمیر فوندانت برای تزیین کیک استفاده میشود بهتر است پوشش زیر خمیر فوندانت باتر کریم باشد.
  • پودر قند باید چند بار آسیاب شود و در زمان مصرف حتماً الک شود.
  • همانطور که گفته شد تنها ایراد باترکریم شیرینی زیاد آن است.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

تزیینات , پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
fruitillustration19

چند ایده ساده برای تزیین

از این ایده های ساده میتوان برای تزیین...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

منصور فرهنگ

سوگند

روح الله

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات