چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

باتر کریم وانیلی

379 بازدید 15 دقیقه

طرز تهیه باتر کریم وانیلی:

کره دمای محیط را با خاکه قند مخلوط کرده و با سرعت کم همزن به قدری می زنیم تا به خوبی مخلوط شود . سپس به مدت 3 دقیقه با سرعت بالای همزن مخلوط کره و شکر را می زنیم، سپس وانیل و خامه را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه باتر کریم وانیلی (کرم کره ای وانیلی) را می زنیم تا یکدست شود.

نکته:
  • باترکریم یا کرم کره ای برای تزیین کیک استفاده میشود و بدلیل شیرین بودن زیاد آن بهتر است برای کیک های که شیرینی کمی دارد استفاده شود.
  • بعضی اوقات بدلیل  اینکه مقاومت کره نسبت به خامه در مقابل گرما بیشتر است برای پوشش کیک از باتر کریم یا کرم کره ای استفاده میشود.
  • در زمانی که از خمیر فوندانت برای تزیین کیک استفاده میشود بهتر است پوشش زیر خمیر فوندانت باتر کریم باشد.
  • پودر قند باید چند بار آسیاب شود و در زمان مصرف حتماً الک شود.
  • همانطور که گفته شد تنها ایراد باترکریم شیرینی زیاد آن است.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

تزیینات , پیش نیازهای تهیه غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Green peas

خوراک نخود سبز

 پیاز را نگینی ریز خرد کرده و در...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات