چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

املت کالباس و اسفناج

املت کالباس و اسفناج

46 بازدید
15 دقیقه
مواد لازم

کالباس خرد شده- نصف فنجان
اسفناج تازه – 1/4 فنجان
تخم مرغ – 4 عدد
فلفل سیاه – به میزان لازم
خامه – 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان – 1/4 فنجان

 

طرز تهیه املت کالباس و اسفناج

ابتدا قالب مافین را با اسپری روغن کمی چرب می کنیم سپس کالباس خرد شده را داخل مافین ها ریخته و روی آن اسفناج تازه خرد شده را قرار می دهیم . در یک کاسه تخم مرغ ها و خامه را با هم مخلوط می نماییم و روی کالباس و اسفناج می ریزیم روی آنها را فلفل سیاه پاشیده و پنیر پارمزان می گذاریم و در فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۸۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار می دهیم تا تخم مرغ ها پخته و سفت شود. املت کالباس و اسفناج را از فر خارج کرده و کمی که سرد شد از قالب در می آوریم و سرو می نماییم. نوش جان

نکته :

  • فر را از قبل گرم کنید.
  • در مواد اولیه این دستور بجای کالباس ، بیکن استفاده شده است.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید