چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

املت مرغ

3062 بازدید 10 دقیقه

طرز تهیه املت مرغ:

اگر از شب قبل مرغ های پخته ای مانده بهتر است با آن یک غذای خوشمزه درست کنیم.

تخم مرغ ها را در یک ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم و درتابه کمی روغن ریخته و تخم مرغ ها را درون تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا تخم مرغ ها بپزد بعد از پختن به صورت درسته به یک بشقاب منتقل میکنیم . سپس قارچ های خرد شده را سرخ کرده و تابه را از روی حرارت برمی داریم ، مرغ ، کالباس ، خامه ، نمک و فلفل را به قارچ ها اضافه کرده و مخلوط میکنیم مواد املت را روی تخم مرغ ها پخته شده قرار میدهیم و تخم مرغ ها را تا می کنیم. املت مرغ آماده سرو است . نوش جان.

برچسب ها :

, , , , , , , , ,

دسته بندی ها :

املت , غذا ها , غذای فوری
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
salad-andaluza

سالاد اندلسی (ََANDALUZA) اسپانیایی

آندیوهای خرد شده را همراه با زیتون ،...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات