چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

املت مرغ

2757 بازدید 10 دقیقه

طرز تهیه املت مرغ:

اگر از شب قبل مرغ های پخته ای مانده بهتر است با آن یک غذای خوشمزه درست کنیم.

تخم مرغ ها را در یک ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم و درتابه کمی روغن ریخته و تخم مرغ ها را درون تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا تخم مرغ ها بپزد بعد از پختن به صورت درسته به یک بشقاب منتقل میکنیم . سپس قارچ های خرد شده را سرخ کرده و تابه را از روی حرارت برمی داریم ، مرغ ، کالباس ، خامه ، نمک و فلفل را به قارچ ها اضافه کرده و مخلوط میکنیم مواد املت را روی تخم مرغ ها پخته شده قرار میدهیم و تخم مرغ ها را تا می کنیم. املت مرغ آماده سرو است . نوش جان.

برچسب ها :

, , , , , , , , ,

دسته بندی ها :

املت , غذا ها , غذای فوری
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات