چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken omelete

املت مرغ

3.4 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 3 عدد
مرغ پخته خرد شده – 1/3 پیمانه
کالباس خرد شده – 1 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده سرخ شده – 1 قاشق سوپخوری
خامه – 50 گرم
نمک ، فلفل و روغن – به میزان لازم

طرز تهیه املت مرغ

اگر از شب قبل مرغ های پخته ای مانده بهتر است با آن یک غذای خوشمزه درست کنیم.

تخم مرغ ها را در یک ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم و درتابه کمی روغن ریخته و تخم مرغ ها را درون تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا تخم مرغ ها بپزد بعد از پختن به صورت درسته به یک بشقاب منتقل میکنیم . سپس قارچ های خرد شده را سرخ کرده و تابه را از روی حرارت برمی داریم ، مرغ ، کالباس ، خامه ، نمک و فلفل را به قارچ ها اضافه کرده و مخلوط میکنیم مواد املت را روی تخم مرغ ها پخته شده قرار میدهیم و تخم مرغ ها را تا می کنیم. املت مرغ آماده سرو است . نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید