چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

املت

املت روسی

7.2 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم

کنسرو سبزیجات(نخود، ذرت و هویج)- 1/5 لیوان
گوجه فرنگی – 2 عدد
فلفل دلمه ای – 1 عدد
کره – 30 گرم
نمک ، فلفل و ادویه- به میزان لازم
تخم مرغ -3 یا 4 عدد

طرز تهیه املت روسی

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد می کنیم و با ذرت ، نخود و هویج مخلوط می نماییم. تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و با چنگال می زنیم سپس به آن ها نمک ، فلفل و ادویه مورد دلخواه  خود را اضافه کرده و مخلوط می نماییم. تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و کره را داخل آن می ریزیم تا ذوب شود تخم مرغ ها را داخل تابه ریخته و صبر میکنیم تا پخته ولی روی آن نیم بند باشد . مخلوط سبزیجات را در نیمه تخم مرغ ها ریخته و با کمک کفگیر نیمه دیگر تخم مرغ ها را روی مخلوط سبزیجات بر میگردانیم (این کار باید به آرامی انجام شود) وقتی تخم مرغ سرخ شد به آرامی برگردانده تا طرف دیگر املت روسی نیز سرخ شود . املت آماده سرو است.

نکته:

  • به جای کنسرو ذرت ، نخود و هویج میتوان آنها در خانه بخارپز نمود و از آن ها در تهیه املت روسی استفاده نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید