چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

املت روسی

3712 بازدید 10 دقیقه

طرز تهیه املت روسی:

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد می کنیم و با ذرت ، نخود و هویج مخلوط می نماییم. تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و با چنگال می زنیم سپس به آن ها نمک ، فلفل و ادویه مورد دلخواه  خود را اضافه کرده و مخلوط می نماییم. تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و کره را داخل آن می ریزیم تا ذوب شود تخم مرغ ها را داخل تابه ریخته و صبر میکنیم تا پخته ولی روی آن نیم بند باشد . مخلوط سبزیجات را در نیمه تخم مرغ ها ریخته و با کمک کفگیر نیمه دیگر تخم مرغ ها را روی مخلوط سبزیجات بر میگردانیم (این کار باید به آرامی انجام شود) وقتی تخم مرغ سرخ شد به آرامی برگردانده تا طرف دیگر املت روسی نیز سرخ شود . املت آماده سرو است.

نکته:

  • به جای کنسرو ذرت ، نخود و هویج میتوان آنها در خانه بخارپز نمود و از آن ها در تهیه املت روسی استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

املت , غذا ها , غذاهای ملل مختلف , غذای فوری
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Nettle-tea

دم نوش گزنه

برگهای تازه یا خشک گزنه را در آبجوش...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات