چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

اشکنه گوجه فرنگی

6052 بازدید 45 دقیقه

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی:

پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن سرخ می نماییم . کمی زردچوبه و رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کرده و مجدداً تفت می دهیم. سیب زمینی و گوجه فرنگی را نگینی خرد نموده و به پیاز سرخ شده اضافه و مخلوط میکنیم سپس دو لیوان آب به اشکنه گوجه فرنگی اضافه و حرارت را کم می کنیم تا سیب زمینی ها پخته شوند. بعد از پخته شدن سیب زمینی ها، تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر به همراه نمک و فلفل با چنگال می زنیم تا یکدست شود و به مواد اضافه و هم زده تا تخم مرغ ها سفت شوند . اشکنه گوجه فرنگی را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سرو می نماییم.

اشکنه گوجه فرنگی بعنوان یک وعده شام به افراد با انگیزه لاغری پیشنهاد میشود.

نکته :

  • بهتر است در تهیه این غذا پوست گوجه فرنگی را جدا نماییم. برای یادگیری نحوه پوست کندن گوجه فرنگی اینجا کلیک کنید.

برچسب ها :

, , , , , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها , غذای فوری
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
salad pasta

سالاد ماکارونی قالبی

سیب زمینی را پخته و وقتی داغ است...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات