چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

اشکنه

اشکنه گوجه فرنگی

7.7 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

پیاز – 1 عدد
رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی – 1 عدد
گوجه فرنگی خرد شده – 2 عدد
تخم مرغ – 1 عدد
روغن – به میزان لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن سرخ می نماییم . کمی زردچوبه و رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کرده و مجدداً تفت می دهیم. سیب زمینی و گوجه فرنگی را نگینی خرد نموده و به پیاز سرخ شده اضافه و مخلوط میکنیم سپس دو لیوان آب به اشکنه گوجه فرنگی اضافه و حرارت را کم می کنیم تا سیب زمینی ها پخته شوند. بعد از پخته شدن سیب زمینی ها، تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر به همراه نمک و فلفل با چنگال می زنیم تا یکدست شود و به مواد اضافه و هم زده تا تخم مرغ ها سفت شوند . اشکنه گوجه فرنگی را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سرو می نماییم.

اشکنه گوجه فرنگی بعنوان یک وعده شام به افراد با انگیزه لاغری پیشنهاد میشود.

نکته :

  • بهتر است در تهیه این غذا پوست گوجه فرنگی را جدا نماییم. برای یادگیری نحوه پوست کندن گوجه فرنگی اینجا کلیک کنید.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید