چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

اشکنه گوجه فرنگی

3170 بازدید 45 دقیقه

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی:

پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن سرخ می نماییم . کمی زردچوبه و رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کرده و مجدداً تفت می دهیم. سیب زمینی و گوجه فرنگی را نگینی خرد نموده و به پیاز سرخ شده اضافه و مخلوط میکنیم سپس دو لیوان آب به اشکنه گوجه فرنگی اضافه و حرارت را کم می کنیم تا سیب زمینی ها پخته شوند. بعد از پخته شدن سیب زمینی ها، تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر به همراه نمک و فلفل با چنگال می زنیم تا یکدست شود و به مواد اضافه و هم زده تا تخم مرغ ها سفت شوند . اشکنه گوجه فرنگی را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و سرو می نماییم.

اشکنه گوجه فرنگی بعنوان یک وعده شام به افراد با انگیزه لاغری پیشنهاد میشود.

نکته :

  • بهتر است در تهیه این غذا پوست گوجه فرنگی را جدا نماییم. برای یادگیری نحوه پوست کندن گوجه فرنگی اینجا کلیک کنید.

برچسب ها :

, , , , , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها , غذای فوری
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
onion fried

پیاز سوخاری حلقه ای

پیاز را بعد از پوست کندن حلقه ای...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات